stiluri de amenajare dormitor modern
Blog

Reamenajarea showroom-urilor: cele mai noi și spectaculoase stiluri de amenajare sunt aici pentru voi

Așa cum v-am anunțat, pe perioada pandemiei am reamenajat cele 3 showroom-uri din Băneasa Shopping City: Ethan Allen, Caracole și Bernhardt. Iată că a sosit și momentul mult așteptat, acela al rezultatului final, pe care suntem încântați să vi-l prezentăm. Sperăm să vă placă la fel de mult cum ne place și nouă.

Cu o expertiză de invidiat și o pasiune pentru design fără limite, în perioada pandemiei designerii americani au pregătit cele mai spectaculoase colecții din ultimii ani. Vorbim de piese de mobilier asemenea unor mici opere de artă, pe care le veți găsi în showroom-urile noastre din Băneasa Shopping City și de care vă veți îndrăgosti pe loc.

Cu cei mai importanți ingineri și meșteșugari de mobilă din industrie, staff-urile Ethan Allen, Caracole și Bernhardt au lucrat în tot acest timp  pentru a scoate la iveală piese unice, de o frumusețe aparte.

Nu ai cum să rămâi indiferent în fața confortului desăvârșit tipic american, unic în lume, confort pe care americanii pun la fel de mult accent ca și pe design, dacă nu mai mult. Dovadă stau canapelele, fotoliile și saltelele în care te simți ca în puf, personalizate în funcție de nevoile de confort ale fiecăruia.

Apoi, veți remarca designul unic, spectaculos al pieselor de mobilier lucrate din materiale de cea mai bună calitate, cu atenție la cele mai mici detalii. Furnirurile exotice, finisajele rare și elementele de feronerie care le însoțesc sporesc valoarea și frumusețea acestor piese, care se transformă inevitabil în vedete ale amenajării.

Nu în ultimul rând, veți rămâne fascinați de funcționalitatea mobilierului nostru american. Poate fi vorba de o noptieră cu lumini incluse, prevăzută cu sistem de încărcare a diverselor gadget-uri, sau care dispune de un element de design pe care nu vă așteptați să-l vedeți în acest context, precum un sertar cu căptușeală din material textil.

Așadar, vă așteptăm cu drag în showroom pentru a descoperi toate noutățile pe care vi le-am pregătit cu atâta entuziasm, cum numai un designer de interior cu ani de experiență în spate știe cel mai bine.

Related Posts