HANDMADE

Tablourile pictate sunt o alegere perfectă pentru decorarea casei, prin prisma autenticității lor. Summer Sunset este o lucrare pictată manual pe pânză, în tonuri bogate de roșu și albastru intens, cu accente de foiță de aur și argint. Datorită naturii artizanale a acestei opere de artă, fiecare piesă poate avea diferențe.

MICI OPERE DE ARTĂ

Vrei un element wow în decor? Alege accesorii decorative Revelation by Uttermost și Ethan Allen, brand-uri americane cu tradiție. Sunt piese care vor scoate amenajarea din anonimat și îi vor da un plus de personalitate. Inspiră-te din modelele noastre.

CONFORT MAXIM

În multe cazuri, criteriile de cumpărare a unui covor sunt dimensiunile, culorile și stilul. Materialele sunt adesea trecute cu vederea, chiar dacă acest detaliu deține cheia creării unei amenajări confortabile. Pentru a te ajuta să alegi cele mai potrivite covoare pentru casa ta, îți prezentăm numeroasele materiale din care sunt realizate covoarele Jaipur și Ethan Allen, aflate în portofoliul Select Design by Diana Șucu.

VIDEO

CATALOAGELE NOASTRE

Răsfoiește-le și găsește-ți inspirația pentru casa ta!

CELE MAI NOI ARTICOLE