masa de cafea moderna
Blog

După ce criterii alegi masa de cafea?

Masa de cafea este o piesă de bază, fără de care livingul nu este complet. Alegerea ei nu este atât de simplă cum s-ar crede la prima vedere. Înainte de a te decide asupra unui model, gândește-te dacă îi vei da o utilitate suplimentară, pentru a te asigura că investești într-o piesă care îți satisface toate nevoile.

Designerii Select Design vin în sprijinul tău cu sfaturi pertinente, care sperăm să te conducă spre masa de cafea potrivită. Inspiră-te din modelele de mai jos și alege-ți măsuța favorită. Mai multe modele sunt disponibile aici.

Utilitatea este punctul de plecare optim atunci când alegi o masă de cafea. Vrei ca această piesă să fie mai degrabă un accent vizual puternic sau o prezență foarte practică, pe care să amplasezi ceașca de cafea, telecomanda, paharele și revistele? Rămânând la latura utilitară, trebuie văzut dacă aveți nevoie de o masă de cafea cu depozitare și, dacă da, aceste compartimente să fie ascunse sau la vedere? După ce ai răspuns la toate aceste întrebări, sesiunea de shopping va fi mult mai cu spor. Succes!

ALEGE-ȚI FAVORITA!

Related Posts