mobila moderna dining
Blog

Află care sunt inovațiile din spatele mobilierului modern Caracole

În timp ce frumusețea unică a mobilierului modern Caracole este ceea ce te atrage în primul rând, inovația în materie de design oferă povestea din spatele stilului. Te invităm în culise pentru a afla detaliile din spatele acestui nume de succes, aflat în portfoliul Select Design by Diana Șucu.

Pentru comenzi și informații, sună-ne la 0727.333.769 sau scrie-ne la contact@selectdesign.ro.

Design inovativ

Cu o echipă formată din cei mai importanți ingineri și meșteșugari de mobilă din industrie, staff-ul de dezvoltare a produselor Caracole lucrează pentru a scoate la iveală piese speciale și unice.

„Aici, la Caracole, inovația în materie de design vine sub multe forme”, spune Cavin Cox, vice-președinte al diviziei de dezvoltare a produselor. „Poate fi vorba de o noptieră cu lumini incluse, prevăzută cu sistem de încărcare a diverselor gadget-uri, sau care dispune de un element de design pe care nu așteptați să-l vezi în acest context, precum un sertar cu căptușeală din material textil.”

Inovații de proiectare

Deoarece inovațiile noastre de proiectare implică totul, de la siluete unice și funcționalitate maximă la furniruri exotice și finisaje speciale, procesul de la schiță până la fabrică este complex.

„Luăm viziunea designerilor și găsim cea mai bună modalitate de a o produce”, adaugă Cox. Poate fi o piatră specială pe care au solicitat-o, o culoare unică sau un furnire aparte, care trebuie prelucrat într-un mod specific. La Caracole folosim tehnologia pentru a asigura frumusețea, durabilitatea și valoarea mobilierului nostru.”

Related Posts