Bun venit pe Select Design

by Diana Șucu

Showroom-urile Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors, din Băneasa Shopping City, sunt reunite de acum online, sub un singur nume: Select Design by Diana Șucu.

Aici este locul unde inspirația se îmbină cu emoția, unde frumosul tinde să atingă perfecțiunea. Este un univers artistic, unde găsești tot ce ai nevoie pentru casă: de la mici decorațiuni, la covoare, textile pentru baie și mobilier lucrat în America. Totul de o valoare excepțională și la prețuri competitive.

Pe Select Design by Diana Șucu găsești produse din portofoliul unora dintre cele mai prestigioase branduri americane. Pe lângă Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors, nume celebre ca Bassett Mirror sau Revelation by Uttermost și-au găsit locul în selecțiile noastre sofisticate de mobilier și accesorii pentru casă. Acestei parade de renume i-am alăturat excelența italiană în materie de textile pentru dormitor și baie: La Perla Home by Fazzini.

Produsele noastre sunt unice pe piața din România și reprezintă o îmbinare între frumos şi util, urmând principiul Form follows function. De la clasice la moderne și glamour, fiecare piesă este un suflu de aer proaspăt, adaptabilă în multe contexte, de care te bucuri o viață.

Te așteptăm în cele 3 showroom-uri pentru a vedea, testa, admira și cumpăra produsele Select Design by Diana Șucu.

Pe Select Design by Diana Șucu găsești luxul pe care ți-l poți permite.

ECHIPA NOASTRĂ

DIANA ȘUCU

CEO

În 2013, fosta prezentatoare TV Diana Şucu a intrat în lumea antreprenoriatului. Soția omului de afaceri Dan Șucu a deschis atunci primul magazin Ethan Allen din Europa Centrală şi de Est. Acestuia i-au urmat alte două showroom-uri cu brand-uri fanion peste Ocean: Caracole și Bernhardt. Cele 3 magazine, din Băneasa Shopping City, sunt reunite online sub conceptul Select Design by Diana Șucu.

GEORGIANA ANDREICA

GENERAL MANAGER
Licențiată și masterandă în domeniul Arhitecturii de Interior, din cadrul Universității Ion Mincu, Georgiana Andreica coordonează echipele de designeri și consilieri vânzări (Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors), fiind totodată și mâna dreaptă a doamnei Șucu.
Cu multă pasiune pentru artă și frumos, Georgiana crează amenajări de poveste pentru un portofoliu impresionant de clienți din diferite domenii precum: sport, entertainment, teatru, film, televiziune, politică.

ARHITECȚII ȘI CONSULTANȚII NOȘTRI

O echipă formată din 3 designeri de interior, absolvenți ai Facultății de Arhitectură și UNARTE, alături de 4 consilieri cu experiență bogată în domeniu te vor ajuta să fii cu un pas mai aproape de casa mult dorită. Casa ta poate arăta fabulos, iar specialiștii noștri sunt gata să te ghideze spre a face alegerile perfecte. Designerii noștri sunt specializați în planificarea încăperilor, stil și culoare și îți vor fi alături atât cât ai nevoie, indiferent dacă ești în căutarea unei singure piese de accent sau mobilezi întreaga locuință.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU ORICE INFORMAȚIE

Vrei să afli mai multe detalii despre produsele noastre? Ai o întrebare sau vrei să ne faci o recomandare? Sună la 0720.333.249 sau trimite-ne un mesaj și te vom ajuta cu drag. Te invităm în Băneasa Shopping City, Galeriile Mobexpert să descoperi universul american.