CATALOAGELE NOASTRE

Există case frumoase fără a fi confortabile și există case confortabile fără a fi frumoase. Și mai există
Select Design by Diana Șucu, pentru care confortul este frumos și frumusețea este confortabilă.

Inspiră-te din cataloagele furnizorilor noștri pentru a-ți amenaja casa visurilor tale.

ETHAN ALLEN

Select Design - Catalog Ethan Allen: Amenajarea de vară
Amenajarea de vară

Fie că ne referim la vară sau la oricare alt sezon, avantajul pieselor de mobilier Ethan Allen este acela că pot fi mereu de actualitate indiferent de trecerea timpului. Tonurile de verde proaspăt și revigorant, dar și aranjamentele florale, reușesc să transmită decorului acel vibe proaspăt, de vară. Iar amenajările de succes, se realizează întotdeauna cu mobilierul Ethan Allen.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Ziua Eroilor
Ziua Eroilor

Acum mai bine de 300 de ani, se năștea primul Ethan Allen, erou american și un personaj esențial pentru Vermont. Tot în acest loc, a pornit în 1932 și brandul de mobilier care astăzi îi poartă numele. Cu ocazia Zilei Eroilor, Ethan Allen propune o colecție de mobilier cu elemente de design derivate din stilul colonial, dar adaptate vieții de zi cu zi.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Într-o nouă perspectivă
Într-o nouă perspectivă

Cu ajutorul unui designer de interior dar și cu piesele de mobilier Ethan Allen, alege să oferi o nouă perspectivă casei tale. De mai bine de 90 de ani brandul de mobilier nord-american reușește să satisfacă pe deplin nevoile și dorințele clienților oferind: design spectaculos, calitate, meșteșug artizanal, servicii excepționale, valori și responsabilotate socială.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Nou și îndrăzneț
Nou și îndrăzneț

Așa cum nu l-ai mai văzut niciodată, Ethan Allen lansează o nouă colecție mai îndrăzneață și mai modernă. Designul noilor piese de mobilier se remarcă prin linii simple, drepte și ușor fluide, iar elementul tradițional fiind doar finisajele manuale realizate de artizani talentați. În această nouă colecție Ethan Allen lansează și fotoliile cu recliner, perfecte pentru home cinema.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Outdoor
Outdoor

Odată cu apariția sezonului cald, suprafața exterioară a casei merită amenajată cu piese de mobilier speciale. Noua colecție de outdoor propusă de Ethan Allen, evidentiază piese de mobilier moderne și versatile ce pot fi utilizate atât la interior cât și exterior. Realizat manual de artizani talentati, în atelierele din America de Nord, acest mobilier încântă prin confort și durabilitate.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Design individualizat
Design individualizat

Avantajul pieselor de mobilier Ethan Allen, este acela că pot fi personalizate pe diferite tipuri de țesături rezistente la pete, piele naturală, dar și finisaje ale lemnului. Realizate în atelierele din America de Nord de artizani talentați ce îmbină tehnologia modernă cu meșteșugul de altă dată, aceste piese pun bazele unui design individualizat, care satisface și cele mai exigente cerințe.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Colecția 2024
Colecția 2024

În paginile acestui catalog veți descoperi un mix interesant de mobilier, ce îmbină piesele moderne cu cele clasice cu valoare de colecție, având drept scop crearea unor amenajări statement.Realizate cu lemn de esență tare, piele naturală, sau tapițerii moderne, toate aceste piese se disting prin ornamentele atent detaliate, cu finisaje prețioase.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Mobilier de vis
Mobilier de vis

Indiferent de modul în care este definit universul „acasă” designerii Ethan Allen creează mobilier menit să satisfacă și cele mai exigente cerințe. Realizate în atelierele din America de Nord, de artizani talentați ce îmbină tehnicile tradiționale de lucru cu tehnologia modernă, aceste piese încântă prin design, caliate, durabilitate și funcționalitate, fiind astfel o alegere de vis.

Cromatică de primăvară
Cromatică de primăvară

Culorile calde, pastelate ale pereților creează fundalul perfect ce reușește să pună în evidență mobilierul Ethan Allen și să reflecte în același timp un vibe proaspăt de primăvară. Țintele decorative și detaliile sculptate manual cu finisaje prețioase oferă pieselor de mobilier un aspect valoros și elegant ce va fi mereu în tendințe.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Primăvara în amenajare
Primăvara în amenajare

Tonurile calde luminoase, țesăturile fine, contrastele puternice redate de lemnul cu finisaj clasic și nelipsitele aranjamente florale completate cu decorațiuni aurii, creează o amenajare caldă și îmbietoare. Caracterizate de siluete clasice cu detalii lucrate manual, piesele de mobilier Ethan Allen, adaptate stilului de viață modern, reflectă o eleganță atemporală.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Bun venit primăvară
Bun venit primăvară

Sezonul renașterii naturii este întâmpinat în paginile noului catalog Ethan Allen, cu tonuri calde și luminoase menite să ofere un vibe de primăvară. În acest catalog veți descoperi și proiectele de amenajare realizate de designerii Ethan Allen pentru clienții fideli. Avantajul acestor piese de mobilier este acela că pot fi personalizate pe diferite țesături și finisaje ale lemnului.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Centrul de Design
Centrul de Design

Amenajarea casei tale poartă întotdeauna semnătura propriei personalități. Iar acest lucru devine realitate doar cu talentul unui designer de interior. Pornind de la culorile preferate sau poate un simplu accesoriu, ori o piesă de mobilier, designerul Ethan Allen pune bazele unei amenajări menite să încânte prin funcționalitate și frumusețe.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Design Memorabil
Design Memorabil

Cu scopul de a fi mereu în tendințe indiferent de trecerea timpului, amenajarea casei realizată cu mobilierul Ethan Allen, devine memorabilă. Designerii de interior dar și artizanii nord-americani știu cel mai bine, că o singură piesă iconică poate fi punctul de pornire în creearea unei amenajări cu personalitate.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Pentru tine
Pentru tine

Stilul evoluează pe tot parcursul vieții, dar esența rămâne aceeași. De mai bine de 90 de ani, Ethan Allen, brandul american care poartă numele eroului din Vermont, își perfecționează în continuu stilul de design, într-unul timeless în conformitate cu timpul actual.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Noi începuturi
Noi începuturi

Valorifică energia începutului de an și alege să lucrezi cu un designer Ethan Allen, pentru a oferi un nou look casei tale. Idei frumoase de amenajare vei găsi în paginile acestui catalog. Asadar, nu râmâne decât să alegi piesele de mobilier Ethan Allen ce pot fi personlizate pe orice tip de țesătură și finisaj al lemnului, iar de restul se va ocupa GRATUIT designerul nostru.

Select Design - Catalog Ethan Allen: O nouă perspectivă
O nouă perspectivă

Propria casă este un spațiu de odihnă și relaxare, un refugiu după zi grea de muncă, dar și un loc cu reuniuni și zâmbete alături de cei dragi. La început de an alege să-ți îndeplinești dorința mult visată, de a avea o casă ca-n povești. Nu rămâne decât să apelezi GRATUIT la serviciile designerului Ethan Allen și să alegi mobilierul ce poate fi personalizat așa cum îți dorești.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Cadouri de Crăciun
Cadouri de Crăciun

Decembrie – poate cea mai frumoasă perioadă a anului, ne aduce de fiecare dată alături de cei dragi și ne învăluie cu magia sărbătorilor. Așadar, în această lună de poveste, alege să-ți faci cadou piese de mobilier statement, ce trec testul timpului și vei primi GRATUIT o ședință personalizată de Design Interior.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Inspirație de Sărbători
Inspirație de Sărbători

Amenajările Ethan Allen sunt create pe măsura personalității dar și nevoilor fiecărui client în parte. Piesele de mobilier autentice, realizate din lemn de esență tare celebrează momentele speciale, create în perioada sărbătorilor. Așadar, mobilierul Ethan Allen dar și talentul unui designer de interior sunt ingredientele perfecte pentru un decor de poveste.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Stil de Sărbătoare
Stil de Sărbătoare

Pregătirile de Sărbători devin o adevărată plăcere, atunci când ai la dispoziție ajutorul designerului Ethan Allen. Așadar, vă invităm să descoperiți selecția de cadouri Ethan Allen dar și idei inspiraționale de amenajare, care aduc magia Crăciunului în propria casă. Piesele de mobilier, accesoriile și decorațiunile sunt autentice, fiind create doar cu materiale premium.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Decor de Sărbători
Decor de Sărbători

Odată cu apropierea lunii cadourilor și casa ta trebuie să adopte acest aspect de Sărbătoare, menit să aducă zâmbetul pe buze celor dagi. Iar această amenajare atât de așteptată, prinde viață în mâinile designerilor Ethan Allen, oferind astfel un spațiu de poveste menit să celebreze momentele speciale petrecute în familie.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Design personalizat
Design personalizat

Alături de designerii Ethan Allen amenajarea casei va fi unică și va reflecta personalitatea și nevoile clientului. Piesele de mobilier sunt realizate cu un design versatil, ce va fi mereu de actualitate indiferent de trenduri. Scopul principal al unei amenajări Ethan Allen, este acela de a creea momente speciale alături de cei dragi.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Toamna în amenajare
Toamna în amenajare

Anotimpul recoltelor, ne încântă cu o paletă bogată de culori ce poate fi regăsită și în amenajările interioare.Cum toamna deschide și sezonul revederii celor dragi, designerii de la Ethan Allen propun amenajări speciale, menite să celebreze timpul de calitate. Piesele de mobilier sunt versatile si pot fi personalizate într-o varietate de țesături și culori din cromatica bogată a toamnei.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Amenajări statement
Amenajări statement

Pornind de la nevoile și necesitățile clienților, designerii Ethan Allen creează amenajări speciale în care includ piese de mobilier statement. Secretul designerului pentru un spațiu cu personalitate, îl reprezintă integrarea mobilierului valoros alături de tablouri și decorațiuni, diferite ca stil, dar totuși compatibile într-un spațiu cu pereți în culori neutre.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Propria semnătură
Propria semnătură

Amenajarea casei tale trebuie să poarte propria semnătură, iar acest lucru nu poate fi realizat decât cu piesele de mobilier Ethan Allen și cu talentul designerului de interior. Fiecare sezon în parte vine cu o paletă frumoasă de culori care se poate regăsi atât pe pereți cât și în tapițeria mobilierului nord-american, ușor de personalizat într-o varietate de țesături și culori.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Nicăieri nu-i ca acasă
Nicăieri nu-i ca acasă

Votat cel mai bun retailer de mobilier premium din America, Ethan Allen este alegerea numărul unu pentru crearea amenajării perfecte numită: acasă. Piesele de mobilier variate, de la clasic la modern, cu finisaje prețioase și țesături rezistente la pete în diferite culori , satisfac și cele mai exigente dorințe în materie de design, calitate și durabilitate.

Select Design - Catalog Ethan Allen: În spiritul verii
În spiritul verii

De la briza revigorantă a mării până la senzația de liniște și relaxare pe care o oferă un cer senin; toate aceste momente unice desprinse dintr-o vacanță de vis, pot fi retrăite și în propria casă. Iar această experiență inedită se materializează doar cu piesele de mobilier Ethan Allen dar și cu talentul unui designer de interior.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Visul american
Visul american

De la paturi decorate cu elemente ce amintesc de bilele de tun din timpul războiului de independență, până la birouri sofisticate, piesele de mobilier Ethan Allen sunt unice și atrag atât prin design cât și funcționalitate. Urmând principiul „form follows function” (forma este ghidată de funcționalitate) acest mobilier satisface pe deplin „visul american”.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Calitate ireproșabilă, design versatil
Calitate ireproșabilă, design versatil

75% din producția de mobilier Ethan Allen este realizată în atelierele din America de Nord cu materiale de calitate ireproșabilă. Fie că alegeți mobilier pentru interior sau exterior, aceste piese sunt special concepute pentru a creea acea atmosferă unică, care celebrează timpul de calitate petrecut în confortul casei.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Outdoor de vacanță
Outdoor de vacanță

Fiecare element atent ales de un designer Ethan Allen, fiecare pernă croită manual în atelierele din America de Nord și fiecare piesă realizată de artizani cu materiale care sunt în egală măsură frumoase și durabile, creează un decor exterior unic. Așadar, mobilierul de outdoor Ethan Allen este alegerea perfectă pentru un ambinet cu vibe de vacanță relaxantă.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Design de vacanță
Design de vacanță

Zilele de vară sunt mai relaxante și revigorante, într-o amenajare fresh, realizată cu o cromatică liniștitoare, dar și cu câteva accente de culoare care fac minuni. Dacă nu ți-ai pregătit încă, casa pentru vară, o poți face GRATUIT, apelând la designerii noștri din showroom Ethan Allen (Galeriile Mobexpert, Băneasa Shopping City).

Select Design - Catalog Ethan Allen: Vara
Vara

Diversele tonuri pastelate de verde, regăsite în accesorii și în culoarea pereților, oferă ambientului un vibe de vară, proaspăt și revigorant. Iar atunci când sunt integrate și piese de mobilier predominant albe, cu finisaje prețioase aurii, decorul va fi unul luminos și sofisticat.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Mai, o lună magnifică
Mai, o lună magnifică

Putem spune ca nimeni nu poate realiza o amenajare atât de complexă și versatilă, așa cum o fac designerii de la Ethan Allen. Folosind piese de mobillier iconice, realizate de artizani celebri, ce pot fi personalizate pe diferite țesături și finisaje, acestea vor fi mereu în trend indiferent de trecerea timpului.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Refresh
Refresh

Casa visurilor tale, confortabilă și primitoare, se realizează cu talentul designerilor Ethan Allen și cu piese de mobilier create special pentru a satisface și cele mai exigente cerințe în materie de design. Nu trebuie decât să-ți dorești un refresh și să vizitezi showroom Ethan Allen din Galeriile Mobexpert Băneasa Shopping City.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Culori de primăvară
Culori de primăvară

Sezonul cald vine cu o explozie de culori solare în amenajare, creând astfel, alături de piesele de mobilier versatile, o ambianță plăcută care transmite emoții pozitive și amintiri frumoase.
Așadar, indiferent de sezon, amenajarea casei va fi mult mai ușoară cu Ethan Allen și talentul unui designer de interior.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Meșteșug prețios
Meșteșug prețios

Lemn de esență tare, lucrat ca odinioară, cu măiestria artizanilor, țesături fine, culori vibrante și detalii tip bijuterie, într-o amenajare timeless de care nu te vei plictisi niciodată. Piesele de mobilier Ethan Allen sunt o declarație de stil pentru fiecare generație.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Design elevat
Design elevat

Amenajările de succes sunt în egală măsură emoție și funcționalitate și sunt create cu talentul unui designer de interior. Așadar, vă invităm să descoperiți decorurile Ethan Allen, realizate cu piese de mobilier care celebrează timpul de calitate, petrecut alături de cei dragi.

Select Design - Catalog Ethan Allen: O casă de vis
O casă de vis

Piesele de mobilier propuse de Ethan Allen pentru sezonul cald sunt realizate într-o cromatică temperată, predominată de culori pastelate, cu finisaje tradiționale ale lemnului și texturi îmbietoare.Selecția propusă, proaspătă asemeni unei brize de primăvară poate fi personalizată pe diverse țesături și finisaje ale lemnului.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Design Fresh
Design Fresh

Linii simple, geometrizate, culori liniștitoare și accente îndrăznețe într-o abordare fresh de care nu te vei plictisi niciodată. Amenajările aerisite și sofisticate totodată, sunt realizate cu piese de mobilier adaptate unui stil de viață modern și cu accesorii speciale, realizate manual de artizani celebri.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Un nou look
Un nou look

Piesele de mobiler Ethan Allen, sunt versatile, fiind create pentru a satisface nevoile și necesitățile unui stil de viață modern. Iar atunci când doriți să revitalizați amenajarea casei, odată cu sosirea primăverii, nu trebuie decât să optați pentru pereți în culori solare și accesorii decorative în ton cu sezonul.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Reamenajarea de primăvară
Reamenajarea de primăvară

Doar cu ajutorul unui designer de interior poți avea o casă de vis, un loc care celebrează timpul de calitate petrecut cu cei dragi. Așadar, programează ședința gratuită de design interior, în showroom Ethan Allen din Galeriile Mobexpert, Băneasa Shopping City.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Case personalizate
Case personalizate

Rezoluția Noului An: Începe prin a experimenta, Serviciul de Design Interior, creat special pentru a satisface și cele mai exigente cerințe în materie de amenajare și confort. Toate detaliile legate de personalizarea casei, le puteți afla în showroom Ethan Allen din Galeriile Mobexpert, Băneasa Shopping City.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Casa ta, povestea ta
Casa ta, povestea ta

Un cămin așa cum ți-l dorești, creat cu piese de mobilier unice, realizate ca odinioară, din lemn de esență tare, care duc mai departe povestea clipelor de neuitat, petrecute alături de cei dragi.
Așadar, momentele speciale se creează cu Ethan Allen și cu talentul unui designer de interior.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Design de sărbătoare
Design de sărbătoare

Poveștile spuse la gura șemineului din confortul clasicului fotoliu tapițat cu piele naturală, revederea persoanelor dragi în jurul mesei din lemn de esență tare și fericirea sărbătorillor petrecute împreună, creează momente de neuitat, de mai bine de 90 de ani, în case de pretutindeni.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Sărbătorile, acasă
Sărbătorile, acasă

Acasă este locul unde magia sărbătorilor prinde viață. Alege să petreci timp de calitate alături de cei dragi, într-o amenajare creată cu piese de mobilier Ethan Allen, care surprind atmosfera caldă a Crăciunului. Așadar, momentele de neuitat se creează cu talentul unui designer de interior.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Cadouri de Sărbători
Cadouri de Sărbători

Alege să întâmpini sărbătorile de iarnă, într-un ambient special, creat cu piese de mobilier Ethan Allen, care celebrează timpul de calitate petrecut cu familia și cei dragi. Vă invităm să descoperiți accesorii și mobilier cu valoare de colecție în timp.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Acasa
Acasa

Locul tău e acasă. Te invităm să descoperi o nouă perspectivă în Designul de Interior creată pentru tine, adaptătă propriei personalități, menită să satisfacă cele mai exigente nevoi și dorințe în materie de amenajare și confort.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Arta în amenajare
Arta în amenajare

Vă invităm să experimentați o nouă perspectivă, în Designul de Interior, mai ambițioasă recomandată de Ethan Allen. Piesele de mobilier propuse, dar și accesorille au scopul de a oferi amenajări de poveste care satisfac pe toate cele trei planuri: emoțional, artistic și funcțional.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Cadouri prețioase
Cadouri prețioase

Cadourile prețioase, sunt cele care aduc bucurie și satisfac toate nevoile legate de confort și funcționalitate. Încă din 1932, Ethan Allen creează piese de mobilier cu valoare de collectibles și accesorii menite să ofere case cu personalitate, cămine care celebrează timpul de calitate petrecut în familie.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Design desăvârșit
Design desăvârșit

Cu pasiune pentru design, americanii de la Ethan Allen, au venit în sprijinul oamenilor cu o nouă perspectivă, în amenajarea casei. Aceasta este mai ambițioasă și are drept scop, crearea spațiilor interioare care satisfac pe toate cele trei planuri: emoțional, artistic și funcțional.

Catalog Ethan Allen - Lumini de la Select Design by Diana Șucu
Corpuri de iluminat

O selecție impresionantă de corpuri de iluminat, eclectică, de la clasic la modern, realizată de artizani celebri cu diferite materiale precum: ceramică, metale fine din India și piatră din sudul Asiei. Corpurile de iluminat Ethan Allen, sunt adevărate opere de artă care impresionează atât prin design cât și prin funcționalitate.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Saltele
Saltele

Cel mai important element în asigurarea somnului de calitate nu poate fi decât salteaua artizanală Ethan Allen, care asigură confort maxim prin disiparea căldurii și reducerea transferului de mișcare a partenerului.

CARACOLE

Select Design - Catalog Caracole: Eleganță timeless
Eleganță timeless

În noua colecție de mobilier Caracole, arta mixului armonios de materiale se împletește cu siluetele contemporane, iar rezultatul fiind piese unice care evidențiază o eleganță timeless. Sursa de inspirație pentru această colecție este chiar arhitectura Greciei antice. Materialele fine, finisajele prețioase și tehnicile de lucru artizanale, oferă acestor piese contemporane un farmec atemporal.

Select Design - Catalog Caracole: Sursă de inspirație 2023
Sursă de inspirație 2023

Având drept sursă de inspirație, frumusețea naturii, arhitectura, arta dar și designul vestimentar, noile colecții de mobilier Caracole sunt o îmbinare armonioasă între formă și funcționalitate. Piesele de mobilier versatile, sunt organizate în acest catalog pe categorii, având astfel, un caracter inspirațional în realizarea proiectelor de amenajare interioară.

Select Design - Catalog Caracole: Supliment Sursă de Inspirație 2023
Supliment Sursă de Inspirație 2023

În acest supliment, pe care vă invităm să-l răsfoiți în tandem cu catalogul Sursă de Inspirație 2023, puteți descoperi cele mai noi piese de mobilier Caracole.Cu „siluete poetice”, țesături somptuoase și finisaje artistice, noua colecție de mobilier dedicată stilului de viață modern, reflectă un aer elegant și sofisticat.

Select Design - Catalog Caracole: În echilibru
În echilibru

Noile colecții de mobilier Caracole sunt o îmbinare armonioasă între material și formă, ce are drept scop crearea unei experiențe ce satisface toate cele trei aspecte: emoțional, senzorial și funcțional. Paleta de culori neutre, pământii dar și detaliile sculpate în piatră fină și lemn, invocă în această colecție un lux organic în strânsă legătura cu natura.

Select Design - Catalog Caracole: Ethosul nostru
Ethosul nostru

Pasiunea pentru design, dusă la rang de excelență este susținută de trei piloni: percepția senzorială, eleganță și sustenabilitate. Pornind de la acest principiu Caracole realizează piese de mobilier remarcabile care satisfac simțurile,oferind culoare, textură și materiale prețioase din natură.

Select Design - Catalog Caracole: Modele de Inspiratie
Modele de Inspirație

Cu piese de mobilier create pentru a satisface interioarele contemporane, această colecție de mobilier a folosit surse de inspirație multiple: designul italian, liniile arhitecturale și stilul Art Deco. Elegantă dar matură, formală și glamour totodată, colecția Caracole este o abordare fresh în amenajare.

Select Design - Catalog Caracole: Design Impecabil
Design impecabil

Conform cu timpurile în care trăim, casa este spațiu de odihnă, relaxare, distracție dar și de lucru, astfel încât Caracole a creat o colecție de mobilier care răspunde tuturor nevoilor. Piesele de mobilier sunt versatile, cu aer glamour și inspirate din natură, călătorii, arhitectură și lumea modei, oferind astfel un caracter eclectic întregii colecții.

Select Design - Catalog Caracole: Clasic si Modern
Clasic și Modern

Cu fiecare zi care trece, casa are o mai mare însemnătate și asta pentru că aceasta este pe rând: spațiu de odihnă, relaxare, distracție dar și de muncă. Pornind de la acestă idee Caracole a creat o colecție de mobilier care satisface toate aceste nevoi.

Select Design - Catalog Caracole: Couture
Couture

Caracole Couture, o colecție specială, cu caracter individual și asta pentru că poate fi personalizată la comandă.Detaliile privind personalizarea pieselor de mobilier, le puteți afla în showroom Caracole din Galeriile Mobexpert, Băneasa Shopping City, București.

Select Design - Catalog Caracole: Stil si versatilitate
Stil și versatilitate

Conform cu timpurile în care trăim, casa este spațiu de odihnă, relaxare, distracție dar și de lucru, astfel încât Caracole a creat o colecție de mobilier care răspunde tuturor nevoilor. Piesele de mobilier sunt versatile iar Mixul interesant de materiale naturale, lemn, piatră, metal dar și formele sculpturale, evocă un lux organic și sofisticat

Select Design - Catalog Caracole: Clasic Reinterpretat
Clasic Reinterpretat

Formele clasice sunt readuse la viață, într-o abordare modernă, cu o caracteristică în plus, funcționalitatea. Această colecție Caracole este una actuală, dar și atemporală, fiind mereu în tendințe indiferent de trecerea anilor. Piesele de mobilier sunt speciale și asta datorită materialelor high-end dar și a finisajelor prețioase în foiță de aur și argint.

Select Design - Catalog Caracole: Design cu Personalitate
Design cu Personalitate

Atunci când vine vorba de amenajarea casei tale de vis, nu ar trebui să ai nici o reținere în imaginație, mai ales când ai la dispoziție colecția Caracole „Design cu Personalitate”. Piesele de mobiler ale acestei colecții sunt speciale, create cu un mix inedit de materiale naturale și finisaje prețioase.

Select Design - Catalog Caracole: Sursă de Inspirație 2021
Sursă de Inspirație 2021

Designul excepțional este cel care îți oferă emoție, inspirație dar și funcționalitate. Având drept sursă de inspirație arta, arhitectura, lumea modei dar și natura, Caracole a creat o colecție spectaculoasă dar și funcțională totodată. Piesele de mobilier sunt speciale, realizate cu detalii artistice, elemente de design clasic și modern, finisate în foiță de aur și argint.

Select Design - Catalog Caracole: Mixuri creative
Mixuri creative

Casa noastră este acel refugiu, spațiu de odihnă și relaxare și nu în ultimul rând o reflexie a propriei personalități. Caracole a creat o colecție îndrăzneață care încurajează mixurile creative și juxtapunerile de materiale cu diferite texturi.

Select Design - Catalog Caracole: Primăvară Vară 2018
Primăvară Vară 2018

Casa ta este întotdeauna reflexia propriei personalități, în continuă evoluție. Pornind de la această idee Caracole a creat o colecție specială, mereu actuală indiferent de trecerea anilor. Piesele de mobilier îmbină elemente de design clasic și modern, materiale high-end, finisaje prețioase în foiță de aur și argint, toate acestea fiind ingredientele unei amenajări cu stil.

HOOKER

Piese de accent
Piese de accent

Comorile casei tale sunt piesele de accent Hooker Furniture, realizate cu un mix creativ de materiale naturale, finisaje încântătoare pe foiță de aur și detalii pictate manual ca odinioară.
Vă invităm să descoperiți mobilierul Hooker, valoros și spectaculos asemeni operelor de artă.

Biroul de acasă
Biroul de acasă

Lucrează mai inteligent, trăiește mai bine cu mobilierul pentru birou funcțional, elegant și confortabil de la Hooker. De la simple piese pentru scris până la stații de lucru modulare, această selecție de mobilier este alegerea ideală pentru a creea un spațiu de lucru chic, acasă.

Colecția Melange
Colecția Melange

Descoperă Melange, o colecție de mobilier cu totul și cu totul specială, ce se remarcă printr-o multitudine de finisaje încântătoare. O îmbinare armonioasă între culoare, textură și material, toate într-o colecție menită să scoată din anonimat orice amenajare.

Colecția Sanctuary II
Colecția Sanctuary II

Având drept sursă de inspirație personaje remarcabile din epoca de aur a Hollywood-ului, colecția Sanctuary II este un mix glamour de mobilier pentru dormitor, dining și living. Grupată în trei personaje: Collette, Anastasie și Diamant, această selecție de mobilier aduce un plus de stil și rafinament atemporal.

BERNHARDT

Select Design - Catalog Bernhardt: Prado
Prado

Nominalizată la prestigioasele premii Pinnacle pentru cea mai bună colecție, Prado este o alegere irezistibilă pentru a creea interioare unice. Realizată cu elemente de design inspirate din tavanul muzeului Prado din Madrid, această colecție evidențiază siluete moderne și îndrăznețe cu finisaje rustice și detalii metalice lucrate manual.

Select Design - Catalog Bernhardt: Aventura
Aventura

Având drept sursă de inspirație stilul lejer californian, colecția Aventura reinterpretează siluetele clasice într-o formă minimalistă cu finisaje calde, rustice. Piesele de mobilier sunt speciale și evidențiază elemente sculpate în lemn (picioare și piedestaluri), detalii metalice lucrate manual, care oferă adâncime piesei și structuri din piatră ce transmit un aer lejer întregii colecții.

Select Design - Catalog Bernhardt: Casa Paros
Casa Paros

Reîntoarcerea la natură și formele primare, nu a fost niciodată mai frumoasă așa cum este acum, cu noua colecție Casa Paros. Tonurile pământii, materialele naturale și finisajele rustice, într-o notă sofisticată, creează o atmosferă caldă și îmbietoare. Colecția este fresh, originală cu o autenticitate timeless, ce va fi mereu la fel de spectaculoasă indiferent de trecerea timpului.

Select Design - Catalog Bernhardt: Supliment Interiors 2023
Supliment Interiors 2023

Emoția descoperiri unui nou produs Bernhardt, ce oferă o varietate de posibilităti, este principiul pe care se ghidează Alex Bernhardt Jr, în realizarea pieselor de mobilier. Artizanatul de odinioară și materialele naturale îmbinate cu tehnologia modernă, creează mobilier cu personaliate, adaptat unui stil de viață modern.

Select Design - Catalog Bernhardt: Modulum
Modulum

Mixul inedit de materiale, formele geometrizate și intersecția armonioasă a planurilor, caracterizează colecția Modulum. Finisajul lemnului în nuanțe calde ușor arămii, detaliile din piatră și metal lucios oferă acestei colecții moderne, un aspect lejer și sofisticat totodată.

Select Design - Catalog Bernhardt: Trianon
Trianon

Minimalistă, dar cu o estetică elevată de design, colecția Trianon aduce în prim plan relația primordială dintre formă, spațiu și material. Liniile simple, proporțiile echilibrate și materialele naturale cu finisaje brute, oferă acestei colecții un aspect artistic dar și luxos într-o notă subtilă.

Select Design - Catalog Bernhardt: Exterior 2023
Exterior 2023

Având drept sursă de inspirație colecția de interior Bernhardt, cea de exterior propune o selecție spectaculoasă de mobilier precum: canapele, fotolii, mese pentru dining și multe altele. Designul caracteristic este unul simplu și curat, care evidențiază materialele de calitate superioară: piatră, metal, răchită împletită și ratan.

Select Design - Catalog Bernhardt: Spațiul de lucru
Spațiul de lucru

Designul și configurația biroului, influențează productivitatea și creativitatea, fiind astfel locul în care ideile mărețe prind viață. Amenajările Bernhardt, îmbină designul simplu, minimalist cu funcționalitatea, într-o notă chic, sofisticată.

Select Design - Catalog Bernhardt: Living 2022
Living 2022

Fiecare dintre noi este unic și special.Pornind de la această constatare, Bernhardt Interiors a creat o colecție inovativă pentru living. Piesele de mobilier sunt speciale, diferite între ele, dar armonios îmbinate, într-o amenajare eclectică, menită să ofere inspirație și relaxare.

Select Design - Catalog Bernhardt: Exteriors 2022
Exteriors 2022

Având drept sursă de inspirație colecția de interior Bernhardt, cea de exterior propune o selecție spectaculoasă de mobilier precum: canapele, fotolii, mese pentru dining și multe altele. Designul caracteristic este unul simplu și curat, care evidențiază materialele de calitate superioară: piatră, metal, răchită împletită și ratan.

Select Design - Catalog Bernhardt: Foundations
Foundations

Foundations, sau fundația pe care este cladită o estetică sofisticată de design, un echilibru între frumusețea formelor și a liniilor curate. Materialele folosite sunt din aceeași paletă cromatică, astfel încât există o continuitate de la lemn la materialele textile.

Select Design - Catalog Bernhardt: Loft Logan Square
Loft Logan Square

Bernhardt Loft (Highland Park) este o evoluție a stilului de viață modern, influențat de marile metropole. Colecția este inedită, îmbină designul modern cu elemente retro specifice anilor 70` .Piesele de mobilier sunt diferite, cu linii simple geometrizate sau forme organice, realizate din materiale naturale, fiind și versatile totodată.

Select Design - Catalog Bernhardt: Loft Highland Park
Loft Highland Park

Bernhardt Loft (Highland Park) este o evoluție a stilului de viață modern, influențat de marile metropole. Colecția este inedită, propunând o selecție de piese de mobilier eclectice, diferite între ele dar atât de ușor de îmbinat în amenajare. Designul pieselor de mobilier are influențe culturale din diferite zone ale lumii, oferind acestei colecții versatilitate.

Select Design - Catalog Bernhardt: Santa Barbara
Santa Barbara

Santa Barbara, o abordare modernă a designului tradițional, care se remarcă prin aspectul său artistic. Colecția este creată într-o paletă de culori deschise, cu un mix de materiale care se îmbină armonios, piatră albă și lemn, întregite cu detalii metalice antichizate.

Select Design - Catalog Bernhardt: Solaria
Solaria

Colecția Solaria, sau soarele la tine în casă!
Caracterizată printr-un design simplu, minimalist și o paletă de culori deschise Solaria captează lumina soarelui în casă, oferind relaxare și confort.

Select Design - Catalog Bernhardt: Silhouette
Silhouette

Silhouette, o colecție atemporală, realizată într-o paletă alb/negru, caracterizată printr-un design simplu minimalist, contrastat cu detaliile dramatice tip bijuterie. Designul este elevat, dar aerul pe care îl transmite este feminin și asta datorită detaliilor metalice, floare de camelie. Întreaga colecție are elemente din stilul Hollywood Regency, oferindu-i astfel un șarm atemporal.

Select Design - Catalog Bernhardt: Jet Set
Jet Set

Dacă vrei să oferi un aspect fresh și luxos amenajării, atunci ar trebui să alegi colecția Jet Set.
Piesele de mobilier ale acestei colecții au influențe din stilul francez al anilor 40` fiind realizate într-o abordare modernă. Jet Set impresionează prin calitatea materialelor, prin îmbinarea acestora dar și prin detaliile speciale tip bijuterie, finisate în foiță de aur.

Select Design - Catalog Bernhardt: Interiors 2022
Interiors 2022

„Crearea unui design măreț, este principalul nostru scop”
Bernhardt Interiors, se remarcă ca fiind un brand inovativ care îmbină meșteșugul de odinioară cu tehnologia modernă, iar rezultatul piese unice de mobilier care încântă atât prin design cât și prin funcționalitate.

Select Design - Catalog Bernhardt: Decorage
Decorage

Decorage, o colecție a contrastelor care are puterea să ne surprindă ori de câte ori pășim în casă. Este realizată într-o paletă de culori contrastante, cu un mix inedit de materiale, lemn, marmură albă și metal. Liniile sale simple și geometrizate sunt îmbogățite cu detaliile metalice care îi oferă un aspect glamour într-o nuanță subtilă.

Select Design - Catalog Bernhardt: Criteria
Criteria

În timp ce majoritatea colecțiilor glamour pot fi îndrăznețe, cele mai bune sunt de fapt temperate și sofisticate, așa cum este și colecția Criteria. Cu un design tranzițional, în centrul căruia se află materialele tradiționale, Criteria surprinde prin finisajele sale tip piele de șopârlă și prin detaliile metalice prețioase asemeni bijuteriilor.

Select Design - Catalog Bernhardt: Calista
Calista

Colecția Calista îmbină liniile simple, curate, cu formele clasice, toate „împachetate” într-un ambalaj glamour. Piesele de mobilier sunt realizate într-o paletă de culori deschisă, cu finisaje perlate și detalii metalice, dramatice tip bijuterie, oferind astfel un aer feminin colecției.
Calista este o colecție sofisticată, luxoasă, care emană delicatețe, puritate.

Select Design - Catalog Bernhardt: Birou
Birou

Spațiul de lucru este locul în care ideile se materializează în forme, iar inspirația devine inovație.
Amenajările Bernhardt, îmbină designul simplu, minimalist cu funcționalitatea, într-o notă chic, sofisticată.

Select Design - Catalog Bernhardt: Axiom
Axiom

Cu un aspect contemporan și cu o atenție deosebită acordată prelucrării lemnului, colecția Axiom satisface toate așteptările în materie de design tranzițional. Colecția se remarcă prin mixul interesant de materiale precum: lemn, acrylic, metal, menit să-i ofere un aer sofisticat.

Select Design - Catalog Bernhardt: Campania
Campania

Și designul rustic tradițional, poate fi spectaculos, mai ales dacă alegi colecția Campania. O selecție de mobilier cu un aer artistic, care se remarcă prin ornamentele sale atent detaliate, realizate într-o abordare casual. Îmbinarea perfectă dintre lemnul natur și piatra,oferă acestei colecții un aer cald, primitor.

Select Design - Catalog Bernhardt: Canyon Ridge
Canyon Ridge

Realizată într-o paletă de culori calde, pământii, colecția Canyon Ridge îmbină texturile naturale cu siluetele clasice, cu scopul de a oferi un spect sofisticat și relaxat totodată. Piesele de mobilier sunt speciale, au ornamente traditionale, detalii metalice cu finisaj în bronz și oglinzi antichizate.

Select Design - Catalog Bernhardt: Clarendon
Clarendon

Colecția Clarendon, realizată într-un design neo-tradițional cu influențe subtile din stilul englezesc, oferă un aer sofisticat, în echilibru cu caracterul casual al acesteia.Lemnul de stejar, cu diferitele lui finisaje de clar-obscur, decorat cu detalii metalice și sticlă antichizată, caracterizează această colecție irezistibilă.

Select Design - Catalog Bernhardt: Domaine Blanc
Domaine Blanc

Atunci când formele clasice întâlnesc designul neo-tradițional, ia naștere o colecție specială, numită Domaine Blanc.White Dove, finisajul lemnului de stejar, juxtapunerile cu broderii metalice și detaliile din piatră Quartz, oferă acestei colecții un aspect fresh și prețios.

Select Design - Catalog Bernhardt: East Hampton
East Hampton

Deși la prima vedere se remarcă printr-un design minimalist, privită în profunzime, colecția East Hampton este una sofisticată cu finisaje unice. Colecția de mobilier este luminoasă, fresh dar și glamour, într-o nuanță subtilă, acest lucru fiind redat de accesoriile metalice tip bijuterie.

LA PERLA

Select Design - Catalog La Perla
2021

Un buchet spectaculos de flori, precum: trandafiri, caprifoi și iasomie, alături păsări cu penaj viu colorat, formează un pattern inconfundabil colecției de lenjerie pentru dormitor La Perla by Fazzini. Lenjeria italiană pentru baie și dormitor excelează prin calitatea materialelor naturale folosite: mătase, bumbac, cashmere, oferind astfel, relaxare și confort în dormitor.

Select Design - Catalog La Perla: Fazzini
Fazzini 2020

Sobrietatea sofisticată a stilului clasic de design, reinterpretată într-o abordare luxoasă contemporană, care emană rafinament și eleganță. Fazzini, lenjeria italiană pentru baie și dormitor excelează prin calitatea materialelor naturale folosite: mătase, bumbac, cashmere și dantelă lucrată manual.