CATALOAGELE NOASTRE

Există case frumoase fără a fi confortabile și există case confortabile fără a fi frumoase. Și mai există
Select Design by Diana Șucu, pentru care confortul este frumos și frumusețea este confortabilă.

Inspiră-te din cataloagele furnizorilor noștri pentru a-ți amenaja casa visurilor tale.

ETHAN ALLEN

Select Design - Catalog Ethan Allen: Propria semnătură
Propria semnătură

Amenajarea casei tale trebuie să poarte propria semnătură, iar acest lucru nu poate fi realizat decât cu piesele de mobilier Ethan Allen și cu talentul designerului de interior. Fiecare sezon în parte vine cu o paletă frumoasă de culori care se poate regăsi atât pe pereți cât și în tapițeria mobilierului nord-american, ușor de personalizat într-o varietate de țesături și culori.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Nicăieri nu-i ca acasă
Nicăieri nu-i ca acasă

Votat cel mai bun retailer de mobilier premium din America, Ethan Allen este alegerea numărul unu pentru crearea amenajării perfecte numită: acasă. Piesele de mobilier variate, de la clasic la modern, cu finisaje prețioase și țesături rezistente la pete în diferite culori , satisfac și cele mai exigente dorințe în materie de design, calitate și durabilitate.

Select Design - Catalog Ethan Allen: În spiritul verii
În spiritul verii

De la briza revigorantă a mării până la senzația de liniște și relaxare pe care o oferă un cer senin; toate aceste momente unice desprinse dintr-o vacanță de vis, pot fi retrăite și în propria casă. Iar această experiență inedită se materializează doar cu piesele de mobilier Ethan Allen dar și cu talentul unui designer de interior.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Visul american
Visul american

De la paturi decorate cu elemente ce amintesc de bilele de tun din timpul războiului de independență, până la birouri sofisticate, piesele de mobilier Ethan Allen sunt unice și atrag atât prin design cât și funcționalitate. Urmând principiul „form follows function” (forma este ghidată de funcționalitate) acest mobilier satisface pe deplin „visul american”.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Calitate ireproșabilă, design versatil
Calitate ireproșabilă, design versatil

75% din producția de mobilier Ethan Allen este realizată în atelierele din America de Nord cu materiale de calitate ireproșabilă. Fie că alegeți mobilier pentru interior sau exterior, aceste piese sunt special concepute pentru a creea acea atmosferă unică, care celebrează timpul de calitate petrecut în confortul casei.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Outdoor de vacanță
Outdoor de vacanță

Fiecare element atent ales de un designer Ethan Allen, fiecare pernă croită manual în atelierele din America de Nord și fiecare piesă realizată de artizani cu materiale care sunt în egală măsură frumoase și durabile, creează un decor exterior unic. Așadar, mobilierul de outdoor Ethan Allen este alegerea perfectă pentru un ambinet cu vibe de vacanță relaxantă.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Design de vacanță
Design de vacanță

Zilele de vară sunt mai relaxante și revigorante, într-o amenajare fresh, realizată cu o cromatică liniștitoare, dar și cu câteva accente de culoare care fac minuni. Dacă nu ți-ai pregătit încă, casa pentru vară, o poți face GRATUIT, apelând la designerii noștri din showroom Ethan Allen (Galeriile Mobexpert, Băneasa Shopping City).

Select Design - Catalog Ethan Allen: Vara
Vara

Diversele tonuri pastelate de verde, regăsite în accesorii și în culoarea pereților, oferă ambientului un vibe de vară, proaspăt și revigorant. Iar atunci când sunt integrate și piese de mobilier predominant albe, cu finisaje prețioase aurii, decorul va fi unul luminos și sofisticat.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Mai, o lună magnifică
Mai, o lună magnifică

Putem spune ca nimeni nu poate realiza o amenajare atât de complexă și versatilă, așa cum o fac designerii de la Ethan Allen. Folosind piese de mobillier iconice, realizate de artizani celebri, ce pot fi personalizate pe diferite țesături și finisaje, acestea vor fi mereu în trend indiferent de trecerea timpului.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Refresh
Refresh

Casa visurilor tale, confortabilă și primitoare, se realizează cu talentul designerilor Ethan Allen și cu piese de mobilier create special pentru a satisface și cele mai exigente cerințe în materie de design. Nu trebuie decât să-ți dorești un refresh și să vizitezi showroom Ethan Allen din Galeriile Mobexpert Băneasa Shopping City.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Culori de primăvară
Culori de primăvară

Sezonul cald vine cu o explozie de culori solare în amenajare, creând astfel, alături de piesele de mobilier versatile, o ambianță plăcută care transmite emoții pozitive și amintiri frumoase.
Așadar, indiferent de sezon, amenajarea casei va fi mult mai ușoară cu Ethan Allen și talentul unui designer de interior.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Meșteșug prețios
Meșteșug prețios

Lemn de esență tare, lucrat ca odinioară, cu măiestria artizanilor, țesături fine, culori vibrante și detalii tip bijuterie, într-o amenajare timeless de care nu te vei plictisi niciodată. Piesele de mobilier Ethan Allen sunt o declarație de stil pentru fiecare generație.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Design elevat
Design elevat

Amenajările de succes sunt în egală măsură emoție și funcționalitate și sunt create cu talentul unui designer de interior. Așadar, vă invităm să descoperiți decorurile Ethan Allen, realizate cu piese de mobilier care celebrează timpul de calitate, petrecut alături de cei dragi.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Reamenajarea de primăvară
Reamenajarea de primăvară

Piesele de mobilier propuse de Ethan Allen pentru sezonul cald sunt realizate într-o cromatică temperată, predominată de culori pastelate, cu finisaje tradiționale ale lemnului și texturi îmbietoare.Selecția propusă, proaspătă asemeni unei brize de primăvară poate fi personalizată pe diverse țesături și finisaje ale lemnului.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Design Fresh
Design Fresh

Linii simple, geometrizate, culori liniștitoare și accente îndrăznețe într-o abordare fresh de care nu te vei plictisi niciodată. Amenajările aerisite și sofisticate totodată, sunt realizate cu piese de mobilier adaptate unui stil de viață modern și cu accesorii speciale, realizate manual de artizani celebri.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Un nou look
Un nou look

Piesele de mobiler Ethan Allen, sunt versatile, fiind create pentru a satisface nevoile și necesitățile unui stil de viață modern. Iar atunci când doriți să revitalizați amenajarea casei, odată cu sosirea primăverii, nu trebuie decât să optați pentru pereți în culori solare și accesorii decorative în ton cu sezonul.

Select Design - Catalog Ethan Allen: O casă de vis
O casă de vis

Doar cu ajutorul unui designer de interior poți avea o casă de vis, un loc care celebrează timpul de calitate petrecut cu cei dragi. Așadar, programează ședința gratuită de design interior, în showroom Ethan Allen din Galeriile Mobexpert, Băneasa Shopping City.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Case personalizate
Case personalizate

Rezoluția Noului An: Începe prin a experimenta, Serviciul de Design Interior, creat special pentru a satisface și cele mai exigente cerințe în materie de amenajare și confort. Toate detaliile legate de personalizarea casei, le puteți afla în showroom Ethan Allen din Galeriile Mobexpert, Băneasa Shopping City.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Casa ta, povestea ta
Casa ta, povestea ta

Un cămin așa cum ți-l dorești, creat cu piese de mobilier unice, realizate ca odinioară, din lemn de esență tare, care duc mai departe povestea clipelor de neuitat, petrecute alături de cei dragi.
Așadar, momentele speciale se creează cu Ethan Allen și cu talentul unui designer de interior.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Design de sărbătoare
Design de sărbătoare

Poveștile spuse la gura șemineului din confortul clasicului fotoliu tapițat cu piele naturală, revederea persoanelor dragi în jurul mesei din lemn de esență tare și fericirea sărbătorillor petrecute împreună, creează momente de neuitat, de mai bine de 90 de ani, în case de pretutindeni.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Sărbătorile, acasă
Sărbătorile, acasă

Acasă este locul unde magia sărbătorilor prinde viață. Alege să petreci timp de calitate alături de cei dragi, într-o amenajare creată cu piese de mobilier Ethan Allen, care surprind atmosfera caldă a Crăciunului. Așadar, momentele de neuitat se creează cu talentul unui designer de interior.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Cadouri de Sărbători
Cadouri de Sărbători

Alege să întâmpini sărbătorile de iarnă, într-un ambient special, creat cu piese de mobilier Ethan Allen, care celebrează timpul de calitate petrecut cu familia și cei dragi. Vă invităm să descoperiți accesorii și mobilier cu valoare de colecție în timp.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Acasa
Acasa

Locul tău e acasă. Te invităm să descoperi o nouă perspectivă în Designul de Interior creată pentru tine, adaptătă propriei personalități, menită să satisfacă cele mai exigente nevoi și dorințe în materie de amenajare și confort.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Arta în amenajare
Arta în amenajare

Vă invităm să experimentați o nouă perspectivă, în Designul de Interior, mai ambițioasă recomandată de Ethan Allen. Piesele de mobilier propuse, dar și accesorille au scopul de a oferi amenajări de poveste care satisfac pe toate cele trei planuri: emoțional, artistic și funcțional.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Cadouri prețioase
Cadouri prețioase

Cadourile prețioase, sunt cele care aduc bucurie și satisfac toate nevoile legate de confort și funcționalitate. Încă din 1932, Ethan Allen creează piese de mobilier cu valoare de collectibles și accesorii menite să ofere case cu personalitate, cămine care celebrează timpul de calitate petrecut în familie.

Cu pasiune pentru design, americanii de la Ethan Allen, au venit în sprijinul oamenilor cu o nouă perspectivă, în amenajarea casei. Aceasta este mai ambițioasă și are drept scop, crearea spațiilor interioare care satisfac pe toate cele trei planuri: emoțional, artistic și funcțional.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Design desăvârșit
Design desăvârșit
Select Design - Catalog Ethan Allen: Ziua Muncii
Ziua Muncii

Fie că sărbătoriți Ziua Muncii, Crăciunul, sau oricare alt eveniment, cu familia sau prietenii, acest lucru nu poate fi făcut mai bine decât într-un ambient mobilat cu produsele Ethan Allen. Așadar, piesele de mobilier sunt unele speciale, care celebrează timpul de calitate cu cei dragi, oferind emoție, funcționalitate dar și durabilitate o viață întreagă.

Catalog Ethan Allen - Lumini de la Select Design by Diana Șucu
Corpuri de iluminat

O selecție impresionantă de corpuri de iluminat, eclectică, de la clasic la modern, realizată de artizani celebri cu diferite materiale precum: ceramică, metale fine din India și piatră din sudul Asiei. Corpurile de iluminat Ethan Allen, sunt adevărate opere de artă care impresionează atât prin design cât și prin funcționalitate.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Compoziții alese
Compoziții alese

Filozofia Ethan Allen, fiecare piesă de mobilier este unică și încorporează: amprenta designerului, elemente clasice dar și o perspectivă modernă adaptată interioarelor din zilele noastre. Mobilierul Ethan Allen este realizat în proporție de 75% în atelierele din America de Nord, din lemn masiv, cu detalii sculptate manual .

Select Design - Catalog Ethan Allen: Opere de artă
Opere de artă

De la o cameră obișnuită, la una cu opere de artă. Acesta este obiectivul Ethan Allen pentru colecția de mobilier „Opere de Artă”. Obiectiv îndeplinit, mai ales că fiecare piesă de mobilier este atent lucrată, cu detalii sculptate manual și finisaje prețioase.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Stil și relaxare
Stil și relaxare

Pasiune pentru design excepțional, calitate superioară, funcționalitate dar și durabilitate, calități ale brandului nord-american, pe care nu le veți mai întâlni în altă parte, după cum declară Farooq Kathwari CEO Ethan Allen. Piesele de mobilier satisfac toate nevoile și dorințele fiecărui client.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Vară cu- stil
Vară cu- stil

Stilul de viață este în continuă schimbare depinzând și de sezon, astfel încât Ethan Allen propune piese de mobilier versatile care pot fi personalizate cu diferite materiale și finisaje.
Mai multe detalii legate de personalizarea produselor nord-americane, veți primi în Centrul de Design, din showroom Ethan Allen, Galeriile Mobexpert, Băneasa Shopping City, București.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Clasic Design
Clasic Design

De mai bine de 90 de ani, Ethan Allen, înnobilează atât casele din SUA cât și pe cele din diferite părți ale globului, cu piese de mobilier statement.
Mobilierul nord-american, are drept scop satisfacerea celor mai exigente nevoi ale consumatorului final.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Timp de calitate
Timp de calitate

De mai bine de 90 de ani, Ethan Allen creează case cu personalitate care strâng familiile alături, de sărbători sau cu ocazia diferitelor evenimente. Așadar, piesele de mobilier sunt unele speciale, care celebrează timp de calitate cu familia.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Amenajarea de primavară
Amenajarea de primavară

Indiferent de sezon, primăvară sau toamnă, amenajarea casei va fi mult mai ușoară cu Ethan Allen. Piesele de mobilier ale acestui brand, sunt unele timeless și asta pentru că designerii readaptează stiluri celebre de design din toată lumea, în propriul stil american, mizând pe funcționalitate.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Clasic și modern
Clasic și modern

Pe durata celor 90 de ani de activitate, americanii de la Ethan Allen au perfecționat un stil de design timeless, care corespunde nevoilor actuale, dar și menit să reziste o viață întreagă. Piesele de mobilier sunt readaptate după stiluri celebre de design din întreaga lume.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Confort și frumusețe
Confort și frumusețe

Cu pasiune pentru design, americanii de la Ethan Allen, au venit în sprijinul oamenilor creând amenajări timeless, cu piese de mobilier clasice readaptate stilului de viață modern. În 90 de ani de activitate, brandul nord-american a avut drept scop oferirea celor mai bune produse.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Accente artizanale
Accente artizanale

Chiar și un singur obiect de artizanat, fie că vorbim de un covor, tablou sau candelabru, poate reprezenta punctul de pornire în realizarea unei amenajări de excepție. Alegerea piesei de accent potrivite amenajării de vis, de cele mai multe ori se face cu ajutorul unui designer de interior

Select Design - Catalog Ethan Allen: Calitate excepțională
Calitate excepțională

Ethan Allen, un brand dedicat oamenilor și nevoilor acestora. În 90 de ani de activitate, americanii de la Ethan Allen au avut drept scop oferirea celor mai bune produse consumatorului final, acestea fiind: servicii de design complete, piese de mobilier excepționale, urmate de montaj și livrare „cu mănuși albe”.

Select Design - Catalog Ethan Allen: 90 ani de inovație
90 ani de inovație

Stiluri de design celebre, din toate părțile globului au fost reinterpretate în propriul stil american, cu o caracteristică în plus: funcționalitatea. De mai bine de 90 de ani, americanii de la Ethan Allen creează piese de mobilier care impresionează prin design, calitate excepțională și durabilitate.

Select Design - Catalog Ethan Allen: 90 ani de stil american
90 ani de stil american

Dacă ar fi să caracterizezi brandul Ethan Allen, într-un singur cuvânt, acesta ar fi calitate. De mai bine de 90 de ani, americanii de la Ethan Allen, și-au clădit această reputație, oferind piese de mobilier care impresionează prin design, funcționalitate, calitate și durabilitate.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Piele naturală
Piele naturală

Cu pasiune și atenție acordată materialelor din piele naturală, Ethan Allen creează piese de mobilier cu aspect impecabil și natural totodată. Fiecare produs este cusut manual în atelierele din America de Nord și oferă consumatorului final confortul mult așteptat.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Confort și bucurie
Confort și bucurie

Un echilibru perfect între confort și bucurie, se realizează ori de câte ori Ethan Allen, va fi alegerea pentru achiziționarea mobilierului și accesoriilor. Cu multă pasiune pentru designul de calitate și atenție la nevoile oamenilor, Ethan Allen oferă piese de mobilier frumoase care încântă prin confort și durabilitate.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Accesorii magnifice
Accesorii magnifice

De cele mai multe ori, achiziționarea unui accesoriu, se face pe ultima sută de metri. Acest lucru se poate schimba într-o atitudine care permite crearea amenajării pornind de la un accesoriu magnific, Ethan Allen.O mare parte din aceste produse sunt realizate manual, folosind materiale de cea mai bună calitate.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Din lumea modei
Din lumea modei

Versatilitatea, o caracteristică atât în fashion dar și în amenajările interioare, mai ales când ai la dispoziție brandul Ethan Allen. In funcție de materialul ales tapițeriei, o piesă poate avea un aspect clasic, rustic sau modern. Filozofia din spatele acestor schimbări, rămâne provocarea continuă de a crea un stil timeless.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Corpuri de iluminat
Corpuri de iluminat

O amenajare de succes, se poate construi și în jurul unui corp de luminat, mai ales când ai la dispoziție colecția Ethan Allen.
Vă invităm să descoperiți o selecție impresionantă de corpuri pentru iluminat, de la clasic la modern, create cu materiale de cea mai bună calitate.

Select Design - Catalog Ethan Allen: Saltele
Saltele

Cel mai important element în asigurarea somnului de calitate nu poate fi decât salteaua artizanală Ethan Allen, care asigură confort maxim prin disiparea căldurii și reducerea transferului de mișcare a partenerului.

Select Design - Catalog Ethan Allen
Ethan Allen

Stilul evoluează pe tot parcursul vieții, dar esența rămâne aceeași. De mai bine de 90 de ani, Ethan Allen, brandul american care poartă numele eroului din Vermont, își perfecționează în continuu stilul de design, într-unul timeless în conformitate cu timpul actual.

CARACOLE

Select Design - Catalog Caracole: În echilibru
În echilibru

Noile colecții de mobilier Caracole sunt o îmbinare armonioasă între material și formă, ce are drept scop crearea unei experiențe ce satisface toate cele trei aspecte: emoțional, senzorial și funcțional. Paleta de culori neutre, pământii dar și detaliile sculpate în piatră fină și lemn, invocă în această colecție un lux organic în strânsă legătura cu natura.

Select Design - Catalog Caracole: Ethosul nostru
Ethosul nostru

Pasiunea pentru design, dusă la rang de excelență este susținută de trei piloni: percepția senzorială, eleganță și sustenabilitate. Pornind de la acest principiu Caracole realizează piese de mobilier remarcabile care satisfac simțurile,oferind culoare, textură și materiale prețioase din natură.

Select Design - Catalog Caracole: Modele de Inspiratie
Modele de Inspirație

Cu piese de mobilier create pentru a satisface interioarele contemporane, această colecție de mobilier a folosit surse de inspirație multiple: designul italian, liniile arhitecturale și stilul Art Deco. Elegantă dar matură, formală și glamour totodată, colecția Caracole este o abordare fresh în amenajare.

Select Design - Catalog Caracole: Design Impecabil
Design impecabil

Conform cu timpurile în care trăim, casa este spațiu de odihnă, relaxare, distracție dar și de lucru, astfel încât Caracole a creat o colecție de mobilier care răspunde tuturor nevoilor. Piesele de mobilier sunt versatile, cu aer glamour și inspirate din natură, călătorii, arhitectură și lumea modei, oferind astfel un caracter eclectic întregii colecții.

Select Design - Catalog Caracole: Clasic si Modern
Clasic și Modern

Cu fiecare zi care trece, casa are o mai mare însemnătate și asta pentru că aceasta este pe rând: spațiu de odihnă, relaxare, distracție dar și de muncă. Pornind de la acestă idee Caracole a creat o colecție de mobilier care satisface toate aceste nevoi.

Select Design - Catalog Caracole: Couture
Couture

Caracole Couture, o colecție specială, cu caracter individual și asta pentru că poate fi personalizată la comandă.Detaliile privind personalizarea pieselor de mobilier, le puteți afla în showroom Caracole din Galeriile Mobexpert, Băneasa Shopping City, București.

Select Design - Catalog Caracole: Stil si versatilitate
Stil și versatilitate

Conform cu timpurile în care trăim, casa este spațiu de odihnă, relaxare, distracție dar și de lucru, astfel încât Caracole a creat o colecție de mobilier care răspunde tuturor nevoilor. Piesele de mobilier sunt versatile iar Mixul interesant de materiale naturale, lemn, piatră, metal dar și formele sculpturale, evocă un lux organic și sofisticat

Select Design - Catalog Caracole: Clasic Reinterpretat
Clasic Reinterpretat

Formele clasice sunt readuse la viață, într-o abordare modernă, cu o caracteristică în plus, funcționalitatea. Această colecție Caracole este una actuală, dar și atemporală, fiind mereu în tendințe indiferent de trecerea anilor. Piesele de mobilier sunt speciale și asta datorită materialelor high-end dar și a finisajelor prețioase în foiță de aur și argint.

Select Design - Catalog Caracole: Design cu Personalitate
Design cu Personalitate

Atunci când vine vorba de amenajarea casei tale de vis, nu ar trebui să ai nici o reținere în imaginație, mai ales când ai la dispoziție colecția Caracole „Design cu Personalitate”. Piesele de mobiler ale acestei colecții sunt speciale, create cu un mix inedit de materiale naturale și finisaje prețioase.

Select Design - Catalog Caracole: Sursă de Inspirație 2021
Sursă de Inspirație 2021

Designul excepțional este cel care îți oferă emoție, inspirație dar și funcționalitate. Având drept sursă de inspirație arta, arhitectura, lumea modei dar și natura, Caracole a creat o colecție spectaculoasă dar și funcțională totodată. Piesele de mobilier sunt speciale, realizate cu detalii artistice, elemente de design clasic și modern, finisate în foiță de aur și argint.

Select Design - Catalog Caracole: Mixuri creative
Mixuri creative

Casa noastră este acel refugiu, spațiu de odihnă și relaxare și nu în ultimul rând o reflexie a propriei personalități. Caracole a creat o colecție îndrăzneață care încurajează mixurile creative și juxtapunerile de materiale cu diferite texturi.

Select Design - Catalog Caracole: Primăvară Vară 2018
Primăvară Vară 2018

Casa ta este întotdeauna reflexia propriei personalități, în continuă evoluție. Pornind de la această idee Caracole a creat o colecție specială, mereu actuală indiferent de trecerea anilor. Piesele de mobilier îmbină elemente de design clasic și modern, materiale high-end, finisaje prețioase în foiță de aur și argint, toate acestea fiind ingredientele unei amenajări cu stil.

HOOKER

Piese de accent
Piese de accent

Comorile casei tale sunt piesele de accent Hooker Furniture, realizate cu un mix creativ de materiale naturale, finisaje încântătoare pe foiță de aur și detalii pictate manual ca odinioară.
Vă invităm să descoperiți mobilierul Hooker, valoros și spectaculos asemeni operelor de artă.

Biroul de acasă
Biroul de acasă

Lucrează mai inteligent, trăiește mai bine cu mobilierul pentru birou funcțional, elegant și confortabil de la Hooker. De la simple piese pentru scris până la stații de lucru modulare, această selecție de mobilier este alegerea ideală pentru a creea un spațiu de lucru chic, acasă.

Colecția Melange
Colecția Melange

Descoperă Melange, o colecție de mobilier cu totul și cu totul specială, ce se remarcă printr-o multitudine de finisaje încântătoare. O îmbinare armonioasă între culoare, textură și material, toate într-o colecție menită să scoată din anonimat orice amenajare.

Colecția Sanctuary II
Colecția Sanctuary II

Având drept sursă de inspirație personaje remarcabile din epoca de aur a Hollywood-ului, colecția Sanctuary II este un mix glamour de mobilier pentru dormitor, dining și living. Grupată în trei personaje: Collette, Anastasie și Diamant, această selecție de mobilier aduce un plus de stil și rafinament atemporal.

BERNHARDT

Select Design - Catalog Bernhardt: Casa Paros
Casa Paros

Reîntoarcerea la natură și formele primare, nu a fost niciodată mai frumoasă așa cum este acum, cu noua colecție Casa Paros. Tonurile pământii, materialele naturale și finisajele rustice, într-o notă sofisticată, creează o atmosferă caldă și îmbietoare. Colecția este fresh, originală cu o autenticitate timeless, ce va fi mereu la fel de spectaculoasă indiferent de trecerea timpului.

Select Design - Catalog Bernhardt: Supliment Interiors 2023
Supliment Interiors 2023

Emoția descoperiri unui nou produs Bernhardt, ce oferă o varietate de posibilităti, este principiul pe care se ghidează Alex Bernhardt Jr, în realizarea pieselor de mobilier. Artizanatul de odinioară și materialele naturale îmbinate cu tehnologia modernă, creează mobilier cu personaliate, adaptat unui stil de viață modern.

Select Design - Catalog Bernhardt: Modulum
Modulum

Mixul inedit de materiale, formele geometrizate și intersecția armonioasă a planurilor, caracterizează colecția Modulum. Finisajul lemnului în nuanțe calde ușor arămii, detaliile din piatră și metal lucios oferă acestei colecții moderne, un aspect lejer și sofisticat totodată.

Select Design - Catalog Bernhardt: Trianon
Trianon

Minimalistă, dar cu o estetică elevată de design, colecția Trianon aduce în prim plan relația primordială dintre formă, spațiu și material. Liniile simple, proporțiile echilibrate și materialele naturale cu finisaje brute, oferă acestei colecții un aspect artistic dar și luxos într-o notă subtilă.

Select Design - Catalog Bernhardt: Exterior 2023
Exterior 2023

Având drept sursă de inspirație colecția de interior Bernhardt, cea de exterior propune o selecție spectaculoasă de mobilier precum: canapele, fotolii, mese pentru dining și multe altele. Designul caracteristic este unul simplu și curat, care evidențiază materialele de calitate superioară: piatră, metal, răchită împletită și ratan.

Select Design - Catalog Bernhardt: Spațiul de lucru
Spațiul de lucru

Designul și configurația biroului, influențează productivitatea și creativitatea, fiind astfel locul în care ideile mărețe prind viață. Amenajările Bernhardt, îmbină designul simplu, minimalist cu funcționalitatea, într-o notă chic, sofisticată.

Select Design - Catalog Bernhardt: Living 2022
Living 2022

Fiecare dintre noi este unic și special.Pornind de la această constatare, Bernhardt Interiors a creat o colecție inovativă pentru living. Piesele de mobilier sunt speciale, diferite între ele, dar armonios îmbinate, într-o amenajare eclectică, menită să ofere inspirație și relaxare.

Select Design - Catalog Bernhardt: Exteriors 2022
Exteriors 2022

Având drept sursă de inspirație colecția de interior Bernhardt, cea de exterior propune o selecție spectaculoasă de mobilier precum: canapele, fotolii, mese pentru dining și multe altele. Designul caracteristic este unul simplu și curat, care evidențiază materialele de calitate superioară: piatră, metal, răchită împletită și ratan.

Select Design - Catalog Bernhardt: Foundations
Foundations

Foundations, sau fundația pe care este cladită o estetică sofisticată de design, un echilibru între frumusețea formelor și a liniilor curate. Materialele folosite sunt din aceeași paletă cromatică, astfel încât există o continuitate de la lemn la materialele textile.

Select Design - Catalog Bernhardt: Loft Logan Square
Loft Logan Square

Bernhardt Loft (Highland Park) este o evoluție a stilului de viață modern, influențat de marile metropole. Colecția este inedită, îmbină designul modern cu elemente retro specifice anilor 70` .Piesele de mobilier sunt diferite, cu linii simple geometrizate sau forme organice, realizate din materiale naturale, fiind și versatile totodată.

Select Design - Catalog Bernhardt: Loft Highland Park
Loft Highland Park

Bernhardt Loft (Highland Park) este o evoluție a stilului de viață modern, influențat de marile metropole. Colecția este inedită, propunând o selecție de piese de mobilier eclectice, diferite între ele dar atât de ușor de îmbinat în amenajare. Designul pieselor de mobilier are influențe culturale din diferite zone ale lumii, oferind acestei colecții versatilitate.

Select Design - Catalog Bernhardt: Santa Barbara
Santa Barbara

Santa Barbara, o abordare modernă a designului tradițional, care se remarcă prin aspectul său artistic. Colecția este creată într-o paletă de culori deschise, cu un mix de materiale care se îmbină armonios, piatră albă și lemn, întregite cu detalii metalice antichizate.

Select Design - Catalog Bernhardt: Solaria
Solaria

Colecția Solaria, sau soarele la tine în casă!
Caracterizată printr-un design simplu, minimalist și o paletă de culori deschise Solaria captează lumina soarelui în casă, oferind relaxare și confort.

Select Design - Catalog Bernhardt: Silhouette
Silhouette

Silhouette, o colecție atemporală, realizată într-o paletă alb/negru, caracterizată printr-un design simplu minimalist, contrastat cu detaliile dramatice tip bijuterie. Designul este elevat, dar aerul pe care îl transmite este feminin și asta datorită detaliilor metalice, floare de camelie. Întreaga colecție are elemente din stilul Hollywood Regency, oferindu-i astfel un șarm atemporal.

Select Design - Catalog Bernhardt: Jet Set
Jet Set

Dacă vrei să oferi un aspect fresh și luxos amenajării, atunci ar trebui să alegi colecția Jet Set.
Piesele de mobilier ale acestei colecții au influențe din stilul francez al anilor 40` fiind realizate într-o abordare modernă. Jet Set impresionează prin calitatea materialelor, prin îmbinarea acestora dar și prin detaliile speciale tip bijuterie, finisate în foiță de aur.

Select Design - Catalog Bernhardt: Interiors 2022
Interiors 2022

„Crearea unui design măreț, este principalul nostru scop”
Bernhardt Interiors, se remarcă ca fiind un brand inovativ care îmbină meșteșugul de odinioară cu tehnologia modernă, iar rezultatul piese unice de mobilier care încântă atât prin design cât și prin funcționalitate.

Select Design - Catalog Bernhardt: Decorage
Decorage

Decorage, o colecție a contrastelor care are puterea să ne surprindă ori de câte ori pășim în casă. Este realizată într-o paletă de culori contrastante, cu un mix inedit de materiale, lemn, marmură albă și metal. Liniile sale simple și geometrizate sunt îmbogățite cu detaliile metalice care îi oferă un aspect glamour într-o nuanță subtilă.

Select Design - Catalog Bernhardt: Criteria
Criteria

În timp ce majoritatea colecțiilor glamour pot fi îndrăznețe, cele mai bune sunt de fapt temperate și sofisticate, așa cum este și colecția Criteria. Cu un design tranzițional, în centrul căruia se află materialele tradiționale, Criteria surprinde prin finisajele sale tip piele de șopârlă și prin detaliile metalice prețioase asemeni bijuteriilor.

Select Design - Catalog Bernhardt: Calista
Calista

Colecția Calista îmbină liniile simple, curate, cu formele clasice, toate „împachetate” într-un ambalaj glamour. Piesele de mobilier sunt realizate într-o paletă de culori deschisă, cu finisaje perlate și detalii metalice, dramatice tip bijuterie, oferind astfel un aer feminin colecției.
Calista este o colecție sofisticată, luxoasă, care emană delicatețe, puritate.

Select Design - Catalog Bernhardt: Birou
Birou

Spațiul de lucru este locul în care ideile se materializează în forme, iar inspirația devine inovație.
Amenajările Bernhardt, îmbină designul simplu, minimalist cu funcționalitatea, într-o notă chic, sofisticată.

Select Design - Catalog Bernhardt: Axiom
Axiom

Cu un aspect contemporan și cu o atenție deosebită acordată prelucrării lemnului, colecția Axiom satisface toate așteptările în materie de design tranzițional. Colecția se remarcă prin mixul interesant de materiale precum: lemn, acrylic, metal, menit să-i ofere un aer sofisticat.

Select Design - Catalog Bernhardt: Campania
Campania

Și designul rustic tradițional, poate fi spectaculos, mai ales dacă alegi colecția Campania. O selecție de mobilier cu un aer artistic, care se remarcă prin ornamentele sale atent detaliate, realizate într-o abordare casual. Îmbinarea perfectă dintre lemnul natur și piatra,oferă acestei colecții un aer cald, primitor.

Select Design - Catalog Bernhardt: Canyon Ridge
Canyon Ridge

Realizată într-o paletă de culori calde, pământii, colecția Canyon Ridge îmbină texturile naturale cu siluetele clasice, cu scopul de a oferi un spect sofisticat și relaxat totodată. Piesele de mobilier sunt speciale, au ornamente traditionale, detalii metalice cu finisaj în bronz și oglinzi antichizate.

Select Design - Catalog Bernhardt: Clarendon
Clarendon

Colecția Clarendon, realizată într-un design neo-tradițional cu influențe subtile din stilul englezesc, oferă un aer sofisticat, în echilibru cu caracterul casual al acesteia.Lemnul de stejar, cu diferitele lui finisaje de clar-obscur, decorat cu detalii metalice și sticlă antichizată, caracterizează această colecție irezistibilă.

Select Design - Catalog Bernhardt: Domaine Blanc
Domaine Blanc

Atunci când formele clasice întâlnesc designul neo-tradițional, ia naștere o colecție specială, numită Domaine Blanc.White Dove, finisajul lemnului de stejar, juxtapunerile cu broderii metalice și detaliile din piatră Quartz, oferă acestei colecții un aspect fresh și prețios.

Select Design - Catalog Bernhardt: East Hampton
East Hampton

Deși la prima vedere se remarcă printr-un design minimalist, privită în profunzime, colecția East Hampton este una sofisticată cu finisaje unice. Colecția de mobilier este luminoasă, fresh dar și glamour, într-o nuanță subtilă, acest lucru fiind redat de accesoriile metalice tip bijuterie.

Select Design - Catalog Bernhardt: Interiors 2021
Interiors 2021

„Crearea unui design măreț, este principalul nostru scop”
Bernhardt Interiors, se remarcă ca fiind un brand inovativ care îmbină meșteșugul de odinioară cu tehnologia modernă, iar rezultatul piese unice de mobilier care încântă atât prin design cât și prin funcționalitate.

Select Design - Catalog Bernhardt: Primăvară 2020
Primăvară 2020

Mobilă ridicată la rang de artă, într-o colecție inovativă, menită să inspire.
Bernhardt Interiors creează piese de mobilier speciale, care îmbină armonios materiale naturale precum: lemn, metal, marmură și cochilie de scoică.

Select Design - Catalog Bernhardt: Interiors
Interiors 2016

Mobilă ridicată la rang de artă, într-o colecție inovativă, menită să inspire.
Bernhardt Interiors creează piese de mobilier speciale, care îmbină armonios materiale naturale precum: lemn, metal, marmură și cochilie de scoică.

Select Design - Catalog Bernhardt: Linea
Linea

Linii curate, forme primare, toate într-o îmbinare rustic modernă. Colecția Linea, inedită, ridică standarde înalte pieselor de mobilier rustic moderne. Aceasta se evidențiază prin mixul materialelor folosite, lemn, metal, marmură Black Forest, fapt ce-i oferă un aspect dramatic și sofisticat totodată.

Select Design - Catalog Bernhardt: Marquesa
Marquesa

Un aspect sofisticat dar și un confort casual, acestea sunt principalele atuuri ale colecției neo-tradiționale Marquesa.Formele clasice, finisajele moderne ale lemnului de stejar, detaliile metalice dar și oglinzile cu aspect antichizat, oferă grandoare și căldură oricărei amenjajări.

Select Design - Catalog Bernhardt: Miramont
Miramont

Miramont, un refresh al clasicului și influențe din stilul Art Deco, într-o colecție care oferă piese de mobilier rafinate, cu linii fluide menite să revigoreze întregul ambient.Caracterizată prin contraste puternice de culoare și detalii dramatice, colecția Miramont este definiția luxului elevat.

Select Design - Catalog Bernhardt: Ocazional
Ocazional

Versatilitatea este principala caracteristică a colecției Ocasional.
O selecție sofisticată de mobilier, care îmbină elemente de design clasic dar și modern, menită să satisfacă și cele mai exigente cerințe.

Select Design - Catalog Bernhardt: Exterior
Exterior

Având drept sursă de inspirație colecția de interior Bernhardt, cea de exterior propune o selecție spectaculoasă de mobilier precum: canapele, fotolii, mese pentru dining și multe altele. Designul caracteristic este unul simplu și curat, care evidențiază materialele de calitate superioară: piatră, metal, răchită împletită și ratan.

Select Design - Catalog Bernhardt: Profil
Profil

La granița dintre rustic și modern, se află o colecție casual, cu un aer cald, numită Profile. Această colecție este realizată într-o paletă de culori pâmântii, cu finisaje în culoarea alunii contrastate de cele aurii, menite să ofere amenajării un aer elegant și îmbietor.

Select Design - Catalog Bernhardt: Savoy place
Savoy place

Atunci când formele clasice întâlnesc elemente de design glamour, ia naștere o colecție de mobilier neo-tradițională, numită Savoy. Caracterizată printr-o paletă de culori deschise, cu finisaje ivoire și șampanie, această colecție aduce un plus de rafinament în amenajare.

Select Design - Catalog Bernhardt: Soho Lux
Soho Lux

Dacă sunteți în căutarea unei colecții de mobilier clasică, reinterpretată într-o variantă modernă, Soho Luxe este răspunsul. Aceasta este caracterizată printr-un stil eclectic, cu influențe din diferite zone ale globului, împachetate într-un glamour touch sofisticat.

LA PERLA

Select Design - Catalog La Perla
2021

Un buchet spectaculos de flori, precum: trandafiri, caprifoi și iasomie, alături păsări cu penaj viu colorat, formează un pattern inconfundabil colecției de lenjerie pentru dormitor La Perla by Fazzini. Lenjeria italiană pentru baie și dormitor excelează prin calitatea materialelor naturale folosite: mătase, bumbac, cashmere, oferind astfel, relaxare și confort în dormitor.

Select Design - Catalog La Perla: Fazzini
Fazzini 2020

Sobrietatea sofisticată a stilului clasic de design, reinterpretată într-o abordare luxoasă contemporană, care emană rafinament și eleganță. Fazzini, lenjeria italiană pentru baie și dormitor excelează prin calitatea materialelor naturale folosite: mătase, bumbac, cashmere și dantelă lucrată manual.