Caracole
Blog

Cum arată cel mai spectaculos showroom de la târgul de mobilier High Point?

Când arhitectura întâlnește designul, rezultă showroom-ul Caracole de la High Point Market. Vorbim de cel mai spectaculos și impresionant showroom din cadrul unuia dintre cele mai celebre târguri americane destinate mobilierului și decorațiunilor interioare. Suntem mândri să fim unicii reprezentanți în România ai acestui faimos brand american, care dă startul tendințelor în domeniul home&deco din toată lumea.

În 2018, a început construcția unui nou showroom Caracole la Hight Point Market. Abstractul și minimalismul și-au dat mâna, iar rezultatul a fost cel mai spectaculos showroom Caracole din cadrul celebrului târg american, unde expune crema companiilor din domeniul home&deco.

Vorbim de un showroom impunător, pe măsura mobilierului Caracole, definit de o valoare excepțională, finisaje unice și detalii asemănătoare unor bijuterii, inspirate de cele mai înalte podiumuri de modă din lume.

Inspirat și sofisticat, mobilierul Caracole nu este doar despre design de excepție, ci și despre funcționalitate. Asta deoarece mare parte a pieselor sunt prevăzute cu stații de încărcare ascunse pentru dispozitive mobile și cu opțiuni inovatoare de stocare. Să nu mai vorbim de confort, acel confort unic în lume, inclus în ADN-ul americanilor. Practic, atunci când spui mobilier Caracole spui Form follows function, un principiu de la care mobilierul american nu se abate niciodată. 

Dacă te-am cucerit, te așteptăm pe site și în showroom-ul Caracole din Băneasa Shopping City, Galeriile Mobexpert. Aici vei găsi un portofoliu larg de mobilier și decorațiuni, de la modern la clasic, totul definit de un stil excepțional.

Related Posts