Blog, Inspire, Media

Proiectele Select Design – iResidence

„Acasă nu este un spațiu, este un sentiment, o emoție !”

În contextul unei lumi dinamice și în continuă schimbare, căutăm de fiecare dată un loc al nostru care să reprezinte o oază de relaxare și confort, un refugiu creat astfel încât, să celebreze timpul de calitate petrecut alături de cei dragi. Iar căutările noastre ne îndreaptă pașii către iResidence, un ansamblu rezidențial inovativ menit să ofere un stil viață în care frumosul, funcționalul și grija față de mediu se întâlnesc într-o poveste de amenajare exemplară.

Procesul de amenajare

Amenajarea acestui apartament este definită de un concept unitar ce atinge toate cele trei aspecte importante: estetic, emoțional și funcțional. Piesele de mobilier adaptate stilului de viață modern se remarcă printr-un design simplu, elegant, redat în materiale somptuoase și finisaje prețioase. Realizat pentru a îndeplini nevoile unei familii moderne care caută spațiu și confort, acest apartament decorat cu mobilier #selectdesign și #mobexpert satisface și cele mai exigente cerințe în materie de design și funcționalitate.

Zona de zi a apartamentului, care este un open space generos cuprinde atât diningul cât și livingul. Pentru spațiul alocat diningului, colegii noștri au ales masa Wish You Are Here alături de scaunele Guest Of Honor. Realizată din piatră naturală și metal cu finisaj prețios auriu, această masă completată cu succes de bucătăria modernă #mobexpert, emană un lux accesibil și organic ce este în strânsă legătură cu frumusețea naturii. Centrul de interes al livingului este redat de comoda media Prime Time care reușește să aducă un plus de unicitate amenajării. Alături de canapeaua confortabilă #mobexpert și măsuțele de cafea One Of The Bunch, Honey Bunch, comoda noastră realizată din lemn exotic și finisată pe foiță de aur ajută la crearea spațiu ce îmbie la confort și relaxare.

 

Dormitorul matrimonial pune în prim plan patul Do Not Disturb, o piesă remarcabilă, ce îmbină eleganța clasică cu elementele de design modern. Cele două noptiere It`S A Small Wonder cu finisaj cald auriu, contrastează patul cu tapițeria marină din catifea, oferind un ambient rafinat cu o notă discretă de opulență.

 

Finalizare proiect

Rezultatul final al acestei amenajări oferă cadrul perfect în care nevoile vieții cotidiene se împletesc cu frumosul și luxul organic ce amintește de frumusețea naturii.

Așadar, amenajările de succes sunt în egală măsură emoție și funcționalitate și sunt scrise cu talentul unui designer de interior.

Programează ședința ta GRATUITĂ de Design Interior, în showroom-urile Select Design, Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors din Galeriile Mobexpert Băneasa Shopping City.

contact@selectdesign.ro

0720333249