Blog, Inspire

Classic Never Dies!

De la celebrul film „Pe Aripile Vântului” până la actualele seriale: „Sex And The City” și „Dinastia”, decorurile clasice ne încântă de fiecare dată privirile prin frumusețea și atemporalitatea lor.

Inspirați de romanele celebre și ecranizările acestora la fel de celebre, cu toții am visat la o casă ca-n filmele americane.

Iar acum acest lucru este posibil, mai ales că brandurile pe care noi le recomandăm: Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors fac parte din decorurile unor celebre ecranizări.

Sunt piese de mobilier spectaculoase, cu influențe din stilurile: Empire, Ludovic al XVI lea și Colonial.

Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors sunt branduri unice pe piața din România și reprezintă o îmbinare între frumos și util, urmând principiul „form follows function”.

Cu valoare de colecție, realizate din lemn masiv exotic, cu detalii lucrate manual ca odinioară și finisate în foiță de aur pur; piesele noastre de mobilier pun bazele unei amenajări de poveste care încântă de fiecare dată, asemeni unui film clasic, urmărit cu aceeași plăcere de fiecare generație.

Acum cu un mic ajutor: până la 50% REDUCERE, aceste piese de mobilier reprezintă fără doar și poate o investiție rentabilă în „fericirea generației următoare”.

Doar cu un singur telefon: +40720.333.249, iți poți programa întâlnirea care îți va crea casa ca-n filme.

Vezi ultimele produse în Stoc la un preț de nerefuzat!

Related Posts