mobilier modern living
Blog

Noua gamă de mobilier modern Bernhardt: stil iconic, materiale inedite, design special

În această vară, designerii Bernhardt nu au stat degeaba. Ba din contră, au lucrat intens la două noi game de mobilier, iar rezultatul este pe măsura așteptărilor. Sunt piese extraordinare, cu au puternic impact vizual. Piese de artă care definesc o cameră. Piese versatile, care fac o declarație de stil.

Colecția Foundations

Detaliile uimitoare și designul special, unic definesc această colecție clasică, interpretată într-o manieră cât se poate de modernă. Siluetele delicate se combină cu materiale neașteptate pentru un aer elegant, sofisticat, lejer. Rezultatul? O colecție fermecătoare, artizanat de prim rang, stil iconic.

Colecția Silhouette

Caracterizată prin contraste îndrăznețe și linii elegante, colecția Silhouette scoate la iveală forme minimaliste, cu detalii spectaculoase, într-o paletă elegantă de alb și negru. Piesele au un aer glamour, cu fascinația atemporală a unui film alb-negru. Elementele grafice ale acestor piese moderne preiau frumusețea cinematografică atât de specială. Cele două colecții de mobilier modern sunt disponibile din toamna acestui an.

Related Posts