Blog, Inspire

Un Gift Card cu idei nelimitate

Întotdeauna a fost atât de plăcut să primim cadouri dar să le și oferim în același timp, persoanelor importante din viața noastră. Având în vedere că nu este deloc o sarcină ușoară, să-i recompensezi pe cei apropiați, acum vei avea la dispoziție soluția salvatoare: Gift Cardul Select Design.

Un card, posibilitați nelimitate pentru cadouri de neuitat.

Gift Cardul Select Design este cu siguranță cel mai inspirat cadou. Cu acest voucher, norocoșii beneficiari își pot alege mobilierul, decorațiunile favorite și accesoriile din portofoliul Select Design. De la vesela din porțelan veritabil, Lenox (furnizorul Casei Albe), până la decorațiunile și accesoriile realizate din materiale prețioase cu tehnici artizanale și nu în ultimul rând piesele de mobilier autentice (Ethan Allen, Caracole, Bernhardt Interiors), selecția de cadouri este variată și menită să satisfacă și cele mai exigente dorințe.

Veselă pentru momentele valoroase

Decorațiuni realizate cu tehnici artizanale

Așadar, Gift Cardul Select Design poate deveni memorabil atunci când ești în impas:

 • Un cadou pentru o persoană dragă
 • Un dar de nuntă sau botez
 • O recompensă pentru un angajat model
 • O atenție pentru cineva care te-a ajutat la un moment dat
 • Un cadou de casă nouă

Corpuri de iluminat speciale

Ce este Gift Cardul?

Gift Cardul Select Design este utilizat ca mijloc de plată pentru achiziția de mobilier și decorațiuni în cadrul showroom-urilor Select Design (Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors) în limita sumei înscrise pe el. Avantajul acestui card este acela că poate fi personalizat pe diverse sume de la 2000 la 10000 lei dar și peste această sumă.

Cum poate fi achiziționat Cardul Cadou?

Gift Cardul Select Design poate fi achiziționat atât din showroom-urile Select Design (Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors), cât și online.

 • în Magazin:
  Dacă este achiziționat din magazin, îl vei primi pe loc și îl poți face cadou în aceeași zi, iar cel care îl primește se poate bucura de el chiar din ziua în care l-a primit.
 • Online
  Dacă îl comanzi online, prin intermediul formularului „Cere Detalii” îl vei primi în 2 zile lucrătoare, după achitarea contravalorii cardului selectat, fie prin OP (Ordin de plată) sau transfer bancar. Gift Cardul achiziționat online poate fi folosit în showroom-urile Select Design (Ethan Allen, Caracole, Bernhardt Interiors) din Galeriile Mobexpert, Băneasa Shopping City.

Cu o valabilitate de 1 an de zile, de la data achiziționării acest card este un cadou valoros pe care cei dragi cu siguranță îl vor aprecia.

Alege să-i recompensezi cu o experiență luxury pe care nu o vor uita!