mobilier Ethan Allen Select Design
Blog

Noua colecție de mobilier Ethan Allen

Îți dorești o schimbare de look a livingului, dining-ului sau dormitorului? Noile colecții de mobilier Ethan Allen sunt prilejul perfect pentru a pune în practică acest lucru. Descoperă o gamă largă de noutăți atât online, cât și în showroom.

Canapele și fotolii

În jurul unei canapele și al unui fotoliu se construiește întreaga amenajare a livingului. Iată de ce alegerea lor este cu atât mai importantă. Înainte de a face o astfel de achiziție, ia în calcul nu doar latura lor estetică, ci și gradul de confort pe care aceste piese ți-l oferă. Din gama brand-ului Ethan Allen se numără canapele și fotolii premium, care răspund atât gusturilor clasice, cât și moderne.

Măsuțe de cafea și de colț

O amenajare nu este completă fără o măsuță de cafea sau de colț. Pentru a conferi armonie amenajării, este important să alegi un model din același registru stilistic cu întregul decor, căci altfel această mică piesă de mobilier va face notă discordantă. Alege din vasta gamă de măsuțe Ethan Allen, pentru un ambient elegant și fără cusur.

Mese și scaune de dining

Rotundă, pătrată sau dreptunghiulară, o masă de dining este vedeta locului de luat masa. La Ethan Allen ai de ales între diverse modele, mai simple sau mai sofisticate, în funcție de gusturile fiecăruia. Fie că optezi pentru o masă din lemn natur, fie pentru una finisată cu foiță de aur sau argint, nu vei regreta alegerea făcută. Nu uita nici de scaunele potrivite, asortate stilului mesei.

Paturi și noptiere

Principala vedetă a dormitorului, patul este o piesă de bază, ce dă tonul amenajării. Înainte de a te decide asupra unui model, fă un research serios al pieței, deoarece un pat face diferența între un somn odihnitor și unul obositor. Ethan Allen îți propune paturi clasice și moderne, care au un numitor comun: calitatea de neegalat. Amenajarea nu este completă fără o noptieră potrivită, în ton cu patul.

Mobilier de birou

Lucrezi de acasă sau de la birou? În fapt, nici nu contează atât timp cât ai o masă de lucru care îți satisface necesitățile și un scaun confortabil. Iar dacă nu ai, oferta Ethan Allen este atât de tentantă, încât greu te poți decide ce model de birou și scaun să alegi.

Related Posts