Blog

Îndrăznește să strălucești!

Avem o veste bună: dacă ești pasionat de finisaje metalice, nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a le integra în decor. Și nu trebuie să te limitezi la unul singur: mixarea metalelor este acum la modă, fie că ne referim la living, dining sau dormitor.

Metalele sunt un element esențial al luxului, iar prezența lor în orice decor este atemporală. Nuanțele de auriu, argintiu, bronz sau cupru au o frumusețe aparte, care personalizează amenajarea. În plus, datorită strălucirii lor, metalele calde învăluie într-o lumină specială obiectele din apropiere și le dau o aură aparte. Indiferent dacă preferi o amenajare modernă sau mai clasică, sunt alegerea perfectă pentru un decor atemporal. Includerea în amenajare a unor piese de mobilier metalice face diferența între obișnuit și extraordinar.

Whisper of Gold

Dacă nu știi ce să alegi, recomandarea noastră de început este finisajul special Whisper of Gold. Este un “aur moale”, care se îmbină perfect cu alte finisaje, în special cu tonuri de argintiu. Whisper of Gold este radiant și se asortează cu sticla și cu accesorii metalice. În plus, completează perfect aproape orice țesătură sau paletă de culori.

Pondere perfectă

Pentru a crea o amenajare echilibrată, asociază finisajele metalice cu o varietate de texturi. Țesăturile bogate, pline, oglinzile și diversele elemente din sticlă creează cadrul perfect pentru ca metalele să strălucească. Designerii noștri te așteaptă cu sfaturi prețioase, pentru ca tu să faci alegerile perfecte.

Găsești aici o selecție completă de mobilier cu finisaje metalice. 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *