Blog

Se poartă formele geometrice

Formele geometrice și desenele grafice sunt în mod constant pe trend. Aceste modele clasice sunt inspirate din trecut, dar complet actualizate. Liniile dreptunghiulare atrag rapid privirea, în timp ce sferele, cercurile și ovalele oferă echilibru și ritm.

“I think the universe is pure geometry – basically, a beautiful shape twisting around and dancing over space-time.” – Antony Garrett Lisi

Formele geometrice sunt o adevărată încântare pentru ochi. De la linii drepte la curbe, fundamentul acestei direcții de proiectare este înrădăcinat în geometrie. Canapelele și scaunele curbe dau senzația de moale, de a sta ca în puf, în timp ce liniile drepte și unghiurile ascuțite te duc cu gândul spre spre sobrietate.

“I love the simplicity of the cube because it’s a very clear geometrical shape, and I love geometry because it’s the study of how the whole universe is structured.” – Erno Rubik

Avant-Garde

Colecția Avant-Garde aduce inspirație și multă modernitate unui spațiu. Oferă o vibrație îndrăzneață și sofisticată în același timp și este potrivită pentru iubitorii de lucruri fine și experiențe excepționale. Arhitecturală, dar fluidă, fiecare piesă oferă ceva extraordinar. Piesele cu siluete sculpturale sunt realizate din lemn exotic și au finisaje metalice extravagante. Fiecare piesă de mobilier este un statement și are o personalitate puternică.

“There is geometry in the humming of the strings, there is music in the spacing of the spheres.” – Pythagorus

Suntem atrași de forme geometrice pentru simplul fapt că, pentru ochiul uman, simetria este sinonimă cu frumusețea, cu echilibrul și armonia. Mobilierul cu forme geometrice este atemporal și elegant, perfect pentru un interior de care să ne bucurăm o viață.

Mai multe piese de mobilier geometrice găsești aici.

Related Posts