dining modern colorat
Blog

Mix & match: cum combini scaunele pentru un dining la modă?

Dacă ești în căutarea unei rețete pentru un loc de luat masa altfel, începe prin combinarea scaunelor de dining. Acest stil eclectic este o tendință pe care designerii americani o îndrăgesc și o aplică la scară largă. De ce nu să nu o adoptăm și noi, să ne jucăm cu texturile și culorile pentru un mix & match ca la carte? Specialiștii noștri ne învață cum să combinăm corect scaunele pentru un dining fresh, îndrăzneț și dinamic în egală măsură.

Joacă la dublu

Cu alte cuvinte, la cele două capete ale mesei de dining adaugă un set de scaune diferit de modelele de pe laterale. Dacă stilul tău este unul clasic, îndrăznește și  sparge monotonia cu două scaune moderne, cu look elegant și linii sinuoase, pline de grație. Asortează-le cromatic cu restul scaunelor, pentru un decor armonios.

Fii inventiv

Pentru un dining cosy și relaxant, înlocuiește un set de scaune laterale cu o banchetă tapițată. Este o idee de amenajare la modă, care vine la pachet cu un plus de confort oaspeților tăi. Modelul este o alegere perfectă, ce va face ca cinele să se prelungească până târziu în noapte. Nu uita un aspect: alege o banchetă într-o culoare similară cu scaunele, pentru unitatea ambientului.

Simți nevoia de mai multă inspirație? Iată alte idei de amenajare ne plac! Produsele sunt disponibile în stoc, cu livrare imediată, sau pe comandă. Informații suplimentare obții la 0727.333.769 sau pe contact@selectdesign.ro.

Related Posts