Blog

Cum dai un aer distins diningului?

Pentru amenajarea unui loc de luat masa rafinat, colecția de dining Jet Set este tot ce ai nevoie. Aceasta combină un aer fresh cu un stil de viață de lux. Prețioasa colecție reunește modele clasice, cu influențe franțuzești de la 1940, actualizate cu note moderne. Piesele de mobilier sunt spectaculoase, rafinate și îmbogățite cu detalii unice. Cu ajutorul colecției Jet Set faci o declarație de stil casei tale: una glamour, cu sensibilitate modernă.

Accente

Cu fațetele ușilor îmbrăcate în piele și cu capse aurii, Jet Set vorbește despre o colecție extravagantă. Metalul alămit, accentele aurii și elementele placate cu oglinzi sunt combinate pentru a crea un mix original.

Inspirație

Colecția prezintă o măiestrie clasică și conține piese de mobilier cu un inconfundabil farmec franțuzesc, din anii 40. Mobilierul are, de asemenea, note moderne și imprimă rafinament oricărui spațiu.

.

Măiestrie

La fel ca în garderoba potrivită, fiecare detaliu contează în această colecție modernă. Detalii geometrice, sclipiri ca de diamant, auriu seducător, forme curbe subtile, toate împreună creează piese memorabile.

Feronerie

Auriul intră din nou în scenă pentru a personaliza elementele de feronerie din alamă. Prezente în diverse finisaje și modele, acestea au un aer sofisticat și te poartă cu gândul spre cele mai fine bijuterii.

Related Posts