Blog

5 idei practice pentru amenajarea holului

Casa ta are o singură șansă de a face o primă impresie bună, iar aceasta este holul de la intare. Acest spațiu de tranziție între interior și exterior îți dă un sentiment de bun venit și stabilește stilul casei. În plus, are și un rol practic, pentru că aici este locul unde îți “arunci” lucrurile când intri în casă. Amenajarea holului este astfel un aspect căruia trebuie să îi acorzi atenția cuvenită. Unul dintre modurile noastre preferate de a profita la maximum de acest spațiu este de a aduce în prim-plan o piesă de mobilier sau o lucrare de artă. Iată câteva idei din care să te inspiri.

Demilune

O consolă cu sertar și etajeră este de mare ajutor, căci te ajută să menții ordinea pe hol. Pentru un aer fresh, adu în cadru un aranjament de flori. Te vei încărca cu optimism și bună-dispoziție.

At Waters Edge

At Waters Edge este o consolă cu blat de sticlă, finisată cu foiță de argint. Accentele turcoaz în sporesc frumusețea și îi dau o notă fresh. Alătură-i o oglindă modernă, iar amenajarea holului va fi una de revistă.

4 Ever A Classic

Îndrăzneață și cu profil geometric, această consolă ne arată cum metalul și MDF-ul fac echipă perfectă. Accesorizeaz-o cu una-două cutii de depozitare, ideale pentru chei și alte mărunțișuri. La final, adaugă un tablou cu tematică abstractă, pentru un decor de 10.

Worth Its Weight In Gold

În amenajarea holului trebuie să ținem cont și de spațiul disponibil. Într-un hol mic trebuie să creezi iluzia de spațiu, folosind alb, culori cât mai deschise sau sticlă. De exemplu, poți alege o comodă cu uși din sticlă, care reflectă lumina naturală și frumusețea din toate unghiurile. 🙂

The Straight And Narrow

Este ușor să trăiești în armonie atunci când ai mobilă care te ajută să te menții organizat. Această consolă este perfectă pentru amenajarea holului sau în orice spațiu unde vrei să faci o declarație de stil și simplitate în aceeași măsură.

Ai nevoie de mai multe idei pentru amenajarea holului? Designerii noștri sunt gata să îți ofere soluțiile potrivite spațiului și nevoilor tale. Nu uita, consilierea lor este gratuită.