mobilier din lemn masiv bar
Blog

Piese de mobilier pentru un living mic

Când ai un living mic, cauți diverse soluții de amenajare pentru a scoate tot ce este mai bun de la el.  Unul și poate cel mai important aspect de luat în calcul într-o astfel de situație este alegerea unor piese de mobilier proporționate spațiului. În cele de urmează îți prezentăm câteva opțiuni atrăgătoare, piese care economisesc spațiul, dar care în același timp oferă și confortul necesar.

Etajere Dillonvale

Din metal și lemn de mahon, aceaste etajere metalice sunt extrem de încăpătoare, în ciuda siluetei slim. Cu o tentă industrială, se potrivesc în mai multe tipuri de amenajări, fie ele moderne sau clasice.

Măsuță Estella

Grațioasă și grafică, măsuța Estella cu blat din marmură are un look modern cuceritor. Blatul din marmură este sculptat manual, ceea ce face ca fiecare piesă în parte să fie unică. Baza de oțel este sudată manual într-o simetrie perfectă de triunghiuri și cercuri.

Bar Armour

Barul Armor este secretul pentru o petrecere rafinată. De inspirație mid-century (uși cu model diamantat și feronerie acrilică), este conceput pentru stilul de viață din zilele noastre. Dispune de un sertar, un suport de vin detașabil și spațiu pentru diverse sticle. În plus, lateralele sunt prevăzute cu alte spații de depozitare. Este lucrat manual din lemn masiv și furnir de mahon și poate fi admirat în showroom-ul Ethan Allen.

Vitrină Galewood

Galewood este locul ideal pentru a expune cele mai fine obiecte de colecție. Este confecționat manual din lemn de mahon indonezian, într-un finisaj maro cald. Vitrina are structură de oțel simplă și modernă.

Birou Loyola

Biroul Loyola s-ar putea să vă amintească de birourile de demult, așa numitele secrétaire. Lucrat manual din mahon indonezian, piesa este de inspirație mid-century într-o abordare fresh.

Comodă dublă Montclaire

Montclaire, cu a ei siluetă minimalistă, oferă spațiu de depozitare din belșug și mult stil interiorului. Dispune de 6 sertare încăpătoare și ste realizat manual din lemn de nuc, pe structură din oțel.

Mici opere de artă

Forma întâlnește funcția în această gamă spectaculoasă de măsuțe de cafea. Sunt confecționate dintr-un mix modern de materiale: sticlă, beton, lemn, oțel și marmură. Pentru și mai multe modele, te așteptăm în cele 3 showroom-uri Select Design by Diana Șucu (Ethan Allen, Caracole și Bernhardt).

Related Posts