Blog, Inspire

Povestea brandurilor Select Design by Diana Șucu

Sau ABC-ul designului de interior – de la Avangardist sau Atemporal la Baroc și Bidirecțional sau la Clasic, Căutat, Creativ. Și lista poate continua.

In 2013, Diana Șucu, lasă în urma televiziunea, pășind cu mult entuziasm în lumea antreprenoriatului. Pornind de la nevoile și dorințele unui public educat,informat, soția celebrului om de afaceri Dan Șucu, deschide primul magazin Ethan Allen din Europa Centrală și de Est,(foarte repede după aceea, alte două showroom-uri de brand – Bernhardt şi Caracole, care apoi s-au reunit sub conceptul Select Design by Diana Şucu).

(Ethan) Allen, Bernhardt, Caracole – ABC. Trei branduri de succes cu rădăcini prinse în istoria Americii de Nord, construite pe valori solide autentice, care pun în prim plan omul și nevoile acestuia.

Ethan Allen. Acum mai bine de 300 de ani se năștea primul Ethan Allen, erou american și un personaj esențial pentru Vermont (acolo unde, de altfel, a pornit, în 1932, și brandul de mobilier care astăzi îi poartă numele).

De 90 de ani, casele americanilor, inclusiv Casa Alba sunt înnobilate cu piese de mobilier ce poartă semnătura acestui brand. Caracterizat printr-un stil clasic, elegant, anglosaxon, Ethan Allen oferă piese de mobilier spectaculoase asemeni unor opere de artă, potrivite în spațiile mari și generoase.

Bernhardt Furniture Company a fost înființat în 1889, în Lenoir NC, de John Mathias Bernhardt – un personaj fascinant, cu o imaginație sclipitoare și o energie uriașă. Când imaginația se împletește cu arta și cu dragostea pentru natură, iau naștere piese de mobilier inovative, îndrăznețe, în care sunt integrate cu atâta măiestrie elemente prețioase precum: marmură, lemn și metal. Cu nenumărate premii câștigate pentru excelență în proiectarea produselor în diverse segmente de piață, Bernhardt este brandul modern potrivit în aproape orice amenajare inclusiv cele tip loft.

Caracole o poveste de succes la nivel mondial. Numele acestui brand reprezintă denumirea folosită în echitație pentru elegantă manevră ’’o jumătate de întoarcere’’. Caracole este un model de reinventare a unui brand tradițional stabil și puternic. Elemente de design clasic și modern au fost recombinate, iar rezultatul sunt piesele de mobilier cu personalitate puternică și materiale high-end. Cu produse proiectate în SUA de designeri premiați, acest brand se adresează unui gust glamour, impresionând prin finisajele sale spectaculoase în foiță de aur pur și argint. Înnobilează cu succes atât spațiile mai mici cât și cele generoase.

Trei branduri de succes, ale căror piese de mobilier se regăsesc în ecranizări celebre hollywoodiene, orientate spre funcționalitate (caracteristică specifică mobilierului nord-american), valoare și autenticitate.

Le puteți admira în idei frumoase de amenajare în cele trei showroom-uri: Ethan Allen, Bernhardt, Caracole din Galeriile Mobexpert Băneasa Shopping City.

Cu un singur telefon +40720.333.249 iți poți programa întâlnirea care îți va crea casa ca-n filmele americane.