Blog, Inspire

Idei și inspirație pentru cadoul de sărbători

De sărbători, revederea persoanelor dragi, este întotdeauna un prilej de bucurie.

Dar cum ar fi Crăciunul fără cadouri?

La fel de importante ca și sarea în bucate, cadourile întregesc atmosfera caldă de sărbători, aducând zâmbetul pe buzele norocoșilor beneficiari. Și pentru că nu este deloc, o sarcină ușoară să-i răsplătești așa cum îți dorești pe cei dragi, noi ți-am pregătit o listă cu daruri speciale, de la branduri cu tradiție:

Pentru iubită / soție

Cutia de bijuterii, cadoul timeless, mereu actual

Cu siguranță o vei surpinde cu această cutie de bijuterii, elegantă, cu un design asemănător unui clutch de designer. Se remarcă atât prin finisajele prețioase realizate în piele de crocodil și catifea, cât și prin funcționalitatea ei. Aceasta fiind dotată cu o tavă detașabilă împărțită și un compartiment spațios deschis dedesubt, pentru a păstra bijuteriile, colecția de ceasuri și alte comori în siguranță.

Cutie de bijuterii Turquoise Croc 1867 lei , Vezi produsul »

Oglinda, bijuteria de perete

Chipul jumătății tale, reflectat în oglinda Adela ( Caracole), cu design clasic, care impresionează prin detaliile sculptate manual și finisajele în foiță de aur. Cu siguranță o vei surprinde în mod plăcut.

Adela oglindă 4695 lei , Vezi produsul »

Rama foto, păstrătorul amintirilor frumoase.

Momentele speciale alături de jumătatea ta, surprinse într-0 ramă foto prețioasă, placată cu argint . Aceasta aparține brand-ului Lenox, furnizor al Casei Albe.

Ramă foto dublă True Love 13×18 cm (dimensiuni poză) 202 lei , Vezi produsul »

Ramă foto True Love 13×18 cm (dimensiuni poză) 161 lei , Vezi produsul »

Întotdeauna flori

Și nu orice fel de flori, ci unele de-o ,,frumusețe fără bătrânețe”, realizate manual din mătase naturală, incredibil de realiste . Cu Ethan Allen, timpul se oprește în loc și păstrează vie emoția florilor ca-n prima zi.

Mixed Roses 4877 lei,  Vezi produsul »

White Roses 3793 lei , Vezi produsul »

O vază prețioasă, o piesă de colecție

Lucrată cu migală ca odinioară, cu atenție la detalii, din porțelan Dogwood cu placaj fin de aur ( 24 karate), această vază este o piesă de accent care sporește eleganța amenajării. Atent selecționată de la brandul Lenox pentru a fi un cadoul sofisticat cu valoare de colecție.

Dogwood vază porțelan și aur 279 lei,  Vezi produsul »

Sfeșnicele din cristal, întotdeauna o atmosferă romantică

O cină în doi la lumina caldă a sfeșnicelor din cristal, realizate manual în atelierele celebrului brand Ethan Allen, iar cina voastră devine una de neuitat.

Sfeșnic cristal 1084 lei,  Vezi produsul »

Set 2 sfeșnice 903 lei,  Vezi produsul »

O ceașcă veselă

Aroma placută a cafelei sau a ceaiului, savurate într-o ceașcă specială, din porțelan de cea mai bună calitate creată ca odinioară, cu migală și atenție la detalii. Cu siguranță va fi un cadou special, mai ales că porțelanul Lenox este un furnizor veritabil al Casei Albe.

Butterfly Meadow Dragonfly ceașcă și farfurioară porțelan, 153 lei  Vezi produsul »

 

Un tablou veritabil

Chiar dacă este un cadou pentru casă, cu siguranță iubita/soția va fi încântată, mai ales ca doamnele se ocupă în general de amenajarea căminului. Un tablou veritabil, pictat manual pe pânză cu motiv abstract va fi ușor de integrat în aproape orice amenajare, de la clasic la modern și eclectic.

O colecție variată de tablouri găsiți în linkul atașat https://selectdesign.ro/product-category/decoratiuni/tablouri-decoratiuni-perete/

Patina tablou pictat pe pânză, 3858 lei  Vezi produsul »

 

Halat baie, de cea mai bună calitate

Halatul de baie, necesar și nelipsit din garderoba oricui. Pentru ca este atât de important, acum îl poți oferi pe cel mai bun. Un halat de baie La Perla by Fazzini, realizat din bumbac de înaltă calitate, delicat cu pielea.

Cleopatra Avorio, halat baie, 1322 lei  Vezi produsul »

 

Halat baie, de cea mai bună calitate

Halatul de baie, necesar și nelipsit din garderoba oricui. Pentru ca este atât de important, acum îl poți oferi pe cel mai bun. Un halat de baie La Perla by Fazzini, realizat din bumbac de înaltă calitate, delicat cu pielea.

Cleopatra Avorio, halat baie, 1322 lei  Vezi produsul »