Blog

Descoperă noutățile toamnei: mobilier Ethan Allen, Caracole și Bernhardt

Toamna se numără noutățile la Select Design by Diana Șucu. Încă de la început, obiectivul nostru principal a fost să aducem măiestria culturii americane în casele românilor prin piese de mobilier artizanale, lucrate impecabil. Pentru a duce la îndeplinire această promisiune, la Ethan Allen, Caracole și Bernhardt, cele 3 brand-uri americane reunite sub conceptul Select Design, stocurile sunt reînnoite permanent cu cele mai noi colecții, oferindu-vă produse inovatoare, pline de personalitate și istorie.

Recent, Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors, cele 3 showroom-uri din Băneasa Shopping City, și-au îmbogățit portofoliul cu noi obiecte de mobilier unice pe piața din România. Fie că ești în căutarea unei piese perfecte pe care să o integrezi în amenajare, fie că vrei să dai un refresh complet casei tale, ai de unde alege. Sunt piese extraordinare, cu un puternic impact vizual. Piese de artă care definesc o cameră. Piese versatile, care fac o declarație de stil.

Mobilierul cu adevărat special a implicat întotdeauna atenție maximă la detalii, iar acest lucru este complet adevărat și astăzi. Ethan Allen, Caracole și Bernhardt au îmbinat tehnologia modernă și meșteșugul tradițional pentru a crea aceste noi colecții, ce se disting prin detalii uimitoare, design unic, țesături fresh, siluete delicate și materiale neașteptate. Sunt modele elegante, într-o paletă rafinată de culori neutre sau pasteluri dulci. Alături de accentele metalice, acestea evocă un sentiment de calm, accentuând în același timp unicitatea fiecărei siluete în parte.

Cu o echipă formată din cei mai importanți ingineri și meșteșugari de mobilă din industrie, staff-ul de dezvoltare a pieselor de mobilier Ethan Allen, Caracole și Bernhardt lucrează pentru a scoate la iveală produse spectaculoase. Iar la Caracole, inovația vine sub mai multe forme, căci vorbim de mobilier multifuncțional, o parte prevăzut cu surse de alimentare a diverselor gadgeturi.

Toate aceste noi produse din portofoliul Ethan Allen, Caracole și Bernhardt sunt concepute în acord cu stilul de viață al consumatorilor din ziua de azi, cu modul în care aceștia își petrec timpul acasă. În plus, piesele sunt definite de același mix special între frumos și practic, cu care designerii americani ne-au obișnuit, mix unic în lume. Pentru a vedea toate noutățile în materie de mobilier Ethan Allen, Caracole și Bernhardt intră aici și aici.

Related Posts