mobilier ethan allen dormitor
Blog

Mobilier artizanal Ethan Allen: noi produse de excepție în stoc

Încă de la început, obiectivul nostru principal a fost să aducem toată măiestria culturii americane în casele voastre, prin piese de mobilier artizanale, lucrate impecabil. Pentru a duce mereu la îndeplinire această promisiune, ne reînnoim periodic stocurile, oferindu-vă produse inovatoare, pline de personalitate și istorie. Haideți să vedem care sunt cele mai noi piese de mobilier Ethan Allen ce își vor găsi locul în showroom cât de curând. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la 0727.333.769 sau la contact@selectdesign.ro.

Comodă Powell

O amplasați în holul de intrare? Sigur. Merge și în dormitor? Bineînțeles. Nu iubești comoda Powell doar pentru versatilitatea sa; o iubești pentru ca este absolut superbă. Designul său simplu este pus în valoare de accentele aurii și de furnirurile elegante ce decorează fața sertarelor. Indiferent unde o amplasați, suntem siguri că veți fi de acord: depozitarea nu a arătat niciodată atât de bine. Este lucrată manual din lemn de mahon indonezian.

Comodă dublă Powell

Comoda dublă Powell, de o simplitate uimitoare, este potrivită pentru aproape orice ocazie și face ca orice spațiu să arate special. Este o piesă nu doar frumoasă, ci și practică. Cele 9 sertare oferă spațiul ideal pentru depozitarea pieselor vestimentare, a lenjeriei de pat sau a diverselor accesorii. Comoda Powell este lucrată manual din lemn de mahon indonezian.

Taburet Alexis

Artă plus confort. Taburetul tapițat Alexis, pe structură în forma de X – este o mică piesă de mobilier, ce oferă distincție camerei în care este amplasat. Arată excelent singur și fabulos alături de un altul. Disponibil în țesături variate, este lucrat din lemn sculptat.

Masă de dining Sanders

O prezență distinctă la dublu, datorită celor două picioare atractive, masa extensibilă Sanders intră în lumina reflectoarelor în orice zonă de dining. Designul său clasic este accentuat de finisajul de mahon cu aer extrem de sofisticat. Este lucrată din agathis, un lemn satinat foarte special, folosit la confecționarea instrumentelor muzicale fine și valoroase.

Scaun de dining Adrian

Scaunul Adrian are o poveste interesantă în spate. Designul său clasic actual este inspirat din stilul grecesc Klismos, care a crescut în popularitate în secolul al V-lea î.Hr. și a fost primul scaun cu adevărat ergonomic. Maeștrii Ethan Allen au interpretat modelul antic și au creat această frumusețe unică, cu picioare conice fermecătoare.

Fotoliu Arcata

Tapițat cu piele de cea mai bună calitate, fotoliul Arcata îți oferă tot cconfortul de care ai nevoie. Lucrat manual în atelierele Ethan Allen din America de Nord, din lemn masiv, această piesă de mobilier este potrivită atât pentru amenajări casual, cât și unele formale.

Fotoliu Versailles

Inspirat de stilul Ludovic al XV-lea, fotoliul Versailles este personalizat de detalii spectaculoase, sculptate manual. Confortul pe care îl asigură este tipic american, adică fără egal. Pernele de șezut și de spătar sunt atât de comode, încât ai impresia că te îmbrățișează, te iubesc și îți înțeleg ziua grea pe care ai avut-o. Structura este lucrată manual din lemn de esență tare, uscat în cuptor, iar tapițeria este rezistentă la pete. Prin urmare, Versailles este alegere excelentă pentru familiile cu copii și animale de companie.

Canapea din piele Arcata

Canapeaua Arcata este sinonimă cu senzația de confort sporit. Silueta sa este frumos proporționată, iar baza din lemn îi aduce un vibe modern și elegant în egală măsură. Lucrată manual în atelierele Ethan Allen din America de Nord, această piesă este tapițată cu piele de înaltă calitate.

Canapea Chadwick

Cu tapițeria brațelor și spătarului prinsă în butoni, canapeaua Chadwick este o versiune actualizată a modelului clasic Chesterfield. Această piesă tradițională, atemporală, are brațele rulate și spătarul înalt și oferă tot confortul de care ai nevoie, acel confort american unic în lume. Canapeaua are structura din lemn de esență tare, ceea ce asigură durabilitate îndelungată.

Măsuță de cafea Heron

Heron este o mică bijuterie în orice spațiu de locuit. Este o prezență elegantă, frumos proporționată, o piesă ideală și în spații mici, pentru că nu obturează vizual. Are blat din sticlă și structură din oțel.

Pat Somerset

Viața e doar un vis. Iar patul Somerset, cu al lui aer de Belle Époque, îți oferă cele mai dulci vise. Cu un design de excepție și o calitate de neegalat, această piesă este un must-have într-o amenajare care se respectă. Este lucrat manual din lemn de mahon, lemn de plop și furnir de mahon.

Comodă dublă Elliott

O prezență extrem de practică, comoda Elliot, de o frumusețe răpitoare, este prevăzută cu 7 sertare foarte încăpătoare. Acestea asigură locuri de depozitare atât de utile în orice dormitor, la care se adaugă un “bonus” bine-venit: un sertar ce ascunde o tavă de bijuterii. Comoda este lucrată manual din lemn de mahon, de stejar și de plop.

Noptieră Meville

Noptiera Melville, cu un design de inspirație colonială, se remarcă prin picioarele spiralate și elementele de feronerie aparte, ce îi dau piesei un aer unic. Este realizată manual de artizanii Ethan Allen, din lemn de mahon, de stejar și de plop.

Noptieră Eugene

Eugene este o micuță noptieră cu aer retro și cu fermecătoare elemente în formă de X pe laterale. În partea de sus dispune de un raft încăpător, iar jos are două sertare în care poți ascunde mărunțișurile. Eugene este lucrată manual din lemn de mahon.

Related Posts