cadouri luna femeii tablou
Blog

5 tablouri pe pânză spectaculoase

Un decor fără tablouri este unul incomplet. Tablourile completează și definitivează o amenajare, îi dau autenticitate și personalitate. La fel de adevărat este că alegerea piesei de artă potrivite este de multe ori o provocare, având în vedere varietatea infinită de tablouri existente pe piață. Designerii noștri vin în ajutorul tău cu 5 tablouri pe pânză spectaculoase, pentru a-ți face alegerea mai ușoară.

 

Every Time You Hear A Bell I& II

tablouri pe panza

Pentru un interior cu personalitate, mult farmec și un strop de feminitate, îți propunem acest colaj de două tablouri pictate pe pânză. Accesorizate cu foiță de aur, acestea vor da aripi amenajării și vor constitui un punct focal al decorului. Aripile, ca formă de decorațiune interioară, sunt foarte populare în ultima vreme, așa că nu puteau lipsi din portofoliul nostru


Proud Papa

Faceți cunoștință cu unul dintre bestseller-urile noastre, un tablou de o eleganță desăvârșită și cu o vibrație aparte.  Nuanțe uimitoare de turcoaz, verde și galben conturează un păun absolut spectaculoase, pictat manual pe cadru din lemn. Datorită naturii artizanale a lucrării, fiecare piesă poate avea mici diferențe comparativ.

 

Runway Ready

tablouri pe panza

Adu-i interiorului un plus de distincție și mister  cu ajutorul acestui tablou în note artistice, rafinate. printr-un obiect pentru decor care punctează în mod artistic notele de rafinament. Expresia a trei contururi feminine, pline de grație, Runaway Ready va da un aer boem casei tale.

 

Gallop

tablouri pe panza

Este o lucrare pe pânză cu totul deosebită, care va îmbogăți artistic orice interior. Tabloul exprimă emoție, prin natura tematicii sale. În esență, calul este considerat un animal nobil şi inteligent, un simbol de curaj, graţie, viteză și putere. Gallop este un tablou ce își găsește locul în mai multe stiluri de amenajare.

 

Brunch Bunch

tablouri pe panza

Invită natura în casă și bucură-te de frumusețea ei în cel mai artistic mod cu putință. Tabloul Brunch Brunch surprinde farmecul elementelor naturale și al păsărilor viu colorate și invită la relaxare în mijlocul naturii de acasă. 🙂 Este un tablou tonic, ce emană veselie și optimism, numai bun de accesorizat un interior amenajat în culori sobre.

Pentru și mai multe idei de decorare a pereților, te așteptăm într-unul din showroom-urile noastre (Ethan Allen, Caracole, Bernhardt Interiors), din Băneasa Shopping City.

Related Posts