oglinzi decorative clasice
Blog

5 modele de oglinzi decorative Ethan Allen rupte din soare

“Ține-ți fața la soare și nu vei vedea niciodată umbrele”, spunea celebra scriitoare nord-americană Helen Keller. Acum, haideți să ne imaginăm ce ar fi să avem propriul nostru soare în propria casă. Un soare auriu, care să ne “mângâie” cu razele lui strălucitoare ori de câte ori este nevoie. Un soare care să ia forma unor oglinzi decorative de poveste, care răspândesc în jurul lor o aură magică. Toate aceste lucruri sunt posibile cu cele 5 modele de oglinzi Ethan Allen, disponibile în stoc, cu livrare imediată.

Oglindă Sunburst

Această oglindă decorativă este inspirată de regele francez Louis al XIV-lea, cunoscut și sub numele de „Regele Soare”. Patron al artelor, acesta a fost cel mai longeviv rege conducător al Franței. În timp, razele de soare au devenit un simbol al domniei sale. Sunburst este o oglindă elegantă, cu ramă sculptată, realizată în întregime în S.U.A.

Diametru 110 cm

Preț: 4.931 lei

Oglindă Sunflower

Această superbă piesă, ce face o adevărată declarație de stil, recreează frumusețea izbitoare a florii soarelui. Fiecare petală din cadrul oglinzii este tăiată manual, sculptată, decorată și lipită pentru a crea un efect de senzație, cât mai aproape de sursa ei de inspirație.

Preț: 9.086 lei

Oglindă Gold Sunburst

Raze de diferite lungimi și înălțimi îi conferă acestei oglinzi decorative o siluetă unică, elegantă și sofisticată. Finisajul este aplicat manual, iar sticla este antichizată în aceeași manieră, cu atenție la cele mai mici detalii.

Diametru 66 cm

Preț: 2.340 lei

Oglindă Mini Gold Sunburst

Stilul Art Déco strălucește prin razele acestei spectaculoase oglinzi decorative, cu detalii unice ce amintesc de frunzele de acant, într-un finisaj auriu, lustruit manual. Cu un look ușor antichizat, Mini Gold Starburst este o piesă de accent, ce nu trebuie să lipsească dintr-un interior care se respectă.

Diametru 51 cm

Preț: 2.223 lei

Oglindă Florentine

Această oglindă cu detalii incredibile, sculptate manual, este realizată după un model antic toscan. Rama ei, turnată în rășină, redă perfect fiecare detaliu al originalului. Chiar și finisajul – o combinație de multe nuanțe aurii aplicate manual – este fidel sursei de inspirație și aduce la viață detaliile autentice.

Diametru 114 cm

Preț: 6.130 lei