cadouri de casa noua decoratiuni
Blog

Cadouri de casă nouă. 10 sugestii de marcă pentru cele mai pretențioase gusturi

Pereții sunt proaspăt vopsiți, mobila miroase a nou, covorul este pufos și aproape neatins. Da, cei mai buni prieteni, colega, fratele sau cumnata tocmai s-au mutat și acum ești într-o sesiune de brainstorming pentru cadouri de casă nouă. Vrei să cumperi ceva de marcă, cu care proaspeții proprietari să se poată mândri. Să fie ceva nici prea ieftin, nici foarte scump, nici mic, nici mare, nici prea strident, nici prea monoton. Dar ce să fie acest lucru? Parcurge lista de mai jos și bifează preferințele. Vei regăsi decorațiuni și textile de la furnizori renumiți, printre care amintim Ethan Allen, John Richard și La Perla Home. Iar dacă vrei și mai multe sugestii de cadouri de casă nouă, showroom-urile noastre sunt deschise și te așteptăm cu brațele deschise.

Tavă Link

Link, o tavă simplă și totuși atât de sofisticată, este o modalitate elegantă de a-ți servi musafirii cu cafea și cea mai fină șampanie. Lucrată din alamă și oglindă, tava este disponibilă în finisaj auriu sau argintiu. Brand Ethan Allen.

L 45 x l 38 cm

Decorațiune Apple

În mitologia nordică, mărul era sacru, iar fructele reprezentau renașterea și frumusețea. În tradiția celtică, merele pe care le schimbai în timpul festivalului Allantide aduceau noroc. Mărul nostru de la Ethan Allen, singur sau alături de alți “parteneri”, spune o poveste elegantă despre casa ta cu totul specială. Este fabricat din aluminiu și are finisaj nichelat.

Tavă Tanzia

Cu un design inspirat de Art Deco, tava Tanzia se remarcă prin detaliile unice, obținute printr-o tehnică numită “turnare în nisip”. Cu alte cuvinte, artizanii Ethan Allen folosesc nisipul pentru a crea matrițe 3D, în care toanră aluminiu topit. Următorul pas este lipirea fiecărei bucăți în parte, după care se aplică un finisaj strălucitor de alamă, ce îi conferă tăvii un aspect decorativ de mară artă.

Diametru 46 cm

Boluri Ginger

Folosind tehnici care au rămas neschimbate timp de sute de ani și materiale de la Jiangxi (sursa unora dintre cele mai bune argile de porțelan din lume), meșterii Ethan Allen creează manual aceste porțelanuri spectaculoase, la fel cum au făcut-o bunicii și străbunicii lor. Aceste tehnici sunt din ce în ce mai rar întâlnite, ceea ce face ca piesele decorative rezultate să fie cu atât mai valoroase. Fiecare piesă, cu detalii atât de complexe, este pictată în totalitate manual, iar timpul de execuție este impresionant. Pentru a obține funcția de înaltă calificare, un artist trebuie să fie ucenic timp de zece ani.

Decorațiune Abstract

Acest totem organic, inspirat din natură, este o sculptură abstractă de senzație, lucrată din lemn masiv și sculptată manual. Finisată în mai multe straturi aurii, face o declarație de stil excelentă și se potrivește perfect în multe decoruri. Brand Revelation by Uttermost

l 30,5 x h 91,5 cm

Sfeșnic Masculum

Masculum este un inedit sfeșnic cu două brațe, al cărui design ne spune că detaliile fine cer multă atenție. Artizanii brand-ului Revelation by Uttermost iubesc să creeze piese unice, care fac o adevărată declarație de stil, iar de aici și până la acest sfeșnic nu a mai fost decât un pas.

l 46 x h 51 cm

Aranjament floral Frost Orchids

De la renumitul brand american John Richard vine acest elegant aranjament floral, ce se potrivește în orice fel de amenajare. Compus din ramuri naturale amplasate într-un vas nichelat, acesta este un accesoriu de care te vei bucura o viață întreagă. În plus, orhideele sunt un simbol al iubirii și sunt asociate cu perfecțiunea și frumusețea. În Epoca Victoriană, britanicii ofereau orhideele celor mai frumoase femei, iar Antichitate, chinezii considerau că orhideele reprezintă perfecțiunea omenească.

Lungime 89 cm

Cuvertură Giulia

Giulia este o cuvertură de pat dublu matlasată, din bumbac 100%, cu căptuseală din fibre hipoalergenice. Iar dacă adăugăm că aparține celebrului brand La Perla Home by Fazzini, atunci alegerea acesteia drept cadou de casă nouă nu mai are nevoie de niciun argument. Brand-ul La Perla Home by Fazzini aduce plăcerea luxului la tine acasă. Textilele sunt artizanale, datorită măiestriei Fazzini, brand care în ultimii 40 de ani a fost un ambasador pentru calitatea industriei textile italiene. 

L 270 x l 270 cm

Veioză Macie 

Designerii Ethan Allen au revizuit modelul clasic de veioză din anii 1890, iar rezultatul este modelul Macie, cu un stil modern, sculptural. Realizată din metal, este o lampă de masă  ce te ajută să vezi task-urile din secolul XXI într-o lumină cu totul nouă.

Înălțime 53 cm

Tablou Elephant

Elephant este o lucrare realizată manual pe pânză, ce face parte din portofoliul brand-ului american Prestige Arts.

O idee de cadou potrivită, căci elefantul simbolizează forța și puterea. De asemenea, elefantul este văzut un fel de ghid spirit care să ne ajute într-o călătorie ce necesită răbdare.

Dimensiuni: L 48 x l 48 cm și L 122 x l 122 cm

Related Posts