lenjerii de pat de calitate
Blog

Descoperă selecția noastră exclusivistă de lenjerii de pat La Perla Home

Un mediu de somn excelent nu se rezumă doar la saltele de calitate, ci un rol important îl joacă și tot ce înseamnă lenjerii de pat premium.  75% dintre persoanele chestionate de National Sleep Foundation spun că lenjeriile de pat sunt esențiale pentru un somn odihnitor atât în ceea ce privește materialul din care sunt lucrate, cât și culorile. Select Design by Diana Șucu îți propune o selecție exclusivă de lenjerii de pat la Perla Home by Fazzini, recunoscute la nivel mondial pentru calitatea incontestabilă. Bonus, designerii noștri îți dau câteva ponturi despre cum poți alege o lenjerie cu ajutorul căreia să creezi o ambianță relaxantă.

Materiale

Cele mai recomandate lenjerii de pat sunt realizate din bumbac și mătase. În general, vorbim de fibre naturale, care lasă corpul să respire și astfel ajută la reglarea temperaturii corpului.
În ceea ce privește materialele din satin și satinat, acestea sunt două țesături cu o suprafață lucioasă, netedă, dar nu sunt unul și același lucru. De regulă, o țesătură se numește satin dacă este făcută din mătase sau satinată dacă este din bumbac.

Culori

Când vorbim de lenjerii de pat, luăm în calcul și gama cromatică. Alegerea trebuie făcută în funcție de starea de spirit pe care dorești să o creezi în dormitor.

Dacă preferi culorile neutre, optează pentru o lenjerie crem, bej sau chiar albă, pusă în valoare cu ajutorul unui model aparte sau al unei texturi speciale. În schimb, dacă ești adeptul culorilor aprinse, ai grijă ca lenjeria să se asorteze cromatic cu restul amenajării, pentru a face parte integrantă din decor.

Te invităm în showroom-urile Select Design by Diana Șucu pentru a descoperi textilele La Perla Home by Fazzini, a căror calitate de excepție este cunoscută în întreaga lume.

Related Posts