tipuri se saltele de calitate
Blog

Completează chestionarul și vezi ce saltea ți se potrivește

Așa cum am mai scris și cu alte ocazii, aproximativ o treime din viață ne-o petrecem dormind. Cu toate acestea, potrivit World Sleep Society, 35% dintre oameni spun că nu dorm suficient, iar calitatea slabă a somnului are un impact serios asupra sănătății lor fizice și mentale. În acest context, o saltea de calitate, care să corespundă perfect nevoilor de somn ale fiecăruia dintre noi, este un must have pentru un somn odihnitor. Testul de mai jos  te va ajuta să identifici ce tip de saltea ți se potrivește. Recomandările experților noștri Ethan Allen se bazează pe 20 de ani de cercetări și au la bază 18 măsurători specifice, cum ar fi distribuția greutății sau vârsta.

Saltele personalizate

Somnul de calitate are trei elemente: durata, continuitatea și profunzimea. Cu alte cuvinte, somnul bun durează, este neîntrerupt și suficient de adânc pentru a fi odihnitor. Saltelele Ethan Allen sunt rețeta unui somn odihnitor, fiind realizate în ideea creării celor mai bune condiții pentru o noapte liniștită. Toate modelele sunt realizate manual și au diverse opțiuni, cu caracteristici personalizate pentru diferite tipuri de corp și preferințe de somn. Completează chestionarul nostru realizat de experți în domeniu și vezi ce tip de saltea ți se potrivește.

Completează chestionarul aici

Nu uita de bază

Saltelele Ethan Allen sunt amplasate pe o bază, ceea ce americanii numesc “fundație”. Aceasta este lucrată din molid canadian uscat în cuptor, atât în ​​opțiuni standard, cât și cu profil redus, în funcție de înălțimea pe care o preferi. De asemenea, există și baze reglabile TEMPUR-ErgoTM, controlabile cu o telecomandă wireless sau o aplicație pentru smartphone. Pentru a testa diverse tipuri de saltele, toate de o calitate desăvârșită, te așteptăm în showroom-urile Select Design by Diana Șucu din Băneasa Shopping City.

Related Posts