lenjerii din mătase
Blog

Alege lenjerii din mătase pentru un somn odihnitor

Probabil toți dintre noi am auzit vorbindu-se numai la superlativ despre lenjerii din mătase. De ce sunt acestea atât de apreciate? De ce este mătasea considerată cea mai luxoasă țesătură pentru o lenjerie de pat? La toate aceste întrebări răspund pe scurt designerii Select Design.

  • Mătasea este incredibil de netedă și se simte excelent pe piele. Este o țesătură naturală hipoalergenică, ce împiedică strângerea prafului în țesătură. Aviz persoanelor alergice.

     

  • Lenjeriile din mătase sunt foarte confortabile în orice anotimp: iarna țin de cald, iar vara sunt răcoroase. În plus, mătasea îi permite corpului să respire. 

     

  • Sunt foarte rezistente în timp. Practic, alegerea de a cumpăra lenjerii din mătase este similară cu aceea de a cumpera mobilier din lemn masiv – rezistă mult, mult mai mult decât orice altă lenjerie.  De reținut așadar că mătasea este net superioară oricărei alte țesături naturale. 

Dacă ești în căutare de lenjerii din mătase, te așteptăm în showroom-urile noastre din Băneasa Shopping City (Ethan Allen, Caracole & Bernhardt Interiors) cu lenjerii de pat La Perla Home by Fazzini, brand sinonim cu excelența italiană în materie de textile pentru casă.
Câtă vreme showroom-urile sunt închise din cauza pandemiei de Covid-19, poți afla informații suplimentare și poți plasa comenzi la numărul de telefon 0727.333.769 sau pe adresa de mail contact@selectdesign.ro.

Related Posts