mobilier creativ cu depozitare
Blog

Caracole – mobilier creativ, unic, inspirat

O amenajare cu mobilier Caracole este o experiență ca niciuna altul. Stilul Caracole – sinonim cu expresia “je ne sais quoi” – evocă emoție și dăruiește bucurie. Iată de ce am decis să îți dezvăluim o parte din particularitățile acestui mobilier creativ cu totul special, unic în România. Urmărește primul episod din această serie a dezvăluirilor, care cuprinde comentarii din culise ale echipei de proiectare Caracole. Abonează-te la canalul nostru YouTube Select Design by Diana Șucu pentru a fi la curent cu tot ce este nou.

Design smart

„Toate particularitățile Caracole sunt neașteptate”, spune Melanie Dunn, membră a echipei de proiectare. „Poate fi o caracteristică surprinzătoare, un mix unic de materiale sau un nume creativ. Toate acestea sunt detalii mai mici sau mai mare, care fac brand-ul Caracole unic.”

Mai mult decât o simplă piesă de accent, masa Catch A Glimpse este o adevărată piesă de rezistență, ce îmbină latura estetică și cea practică. Designul său smart include un raft cu oglindă care reflectă pictura uimitoare cu flori de cireș de pe partea inferioară a blatului. Designul special este completat de detalii sculptate manual și de finisaje aurii.

Detalii unice

Aceste particularități sunt cu atât mai spectaculoase cu cât sunt extrem de rar întâlnite în designul unei piese de mobilier.  Comoda Awesome Blossom îmbină masculinul și femininul, noul și vechiul într-un spectacol de zile mari. Partea ei frontală strălucește sub farmecul foiței de aur care o decorează și pe care sunt reproduse motive florale accesorizate cu cristale Swarovski. Acestea sunt amplasate strategic în centrul câtorva flori cheie.

Funcționalitate modernă

Detalii uimitoare de design fac din mobilierul Caracole un spectacol de stil și funcționalitate. Aici ne referim la compartimente de depozitare ascunse într-o cutie, la o tavă cu bijuterii “camuflată” într-un dulap, la o zonă de lucru înglobată într-un dulap sau la o priză de încărcare a diverselor dispozitive electronice, montată pe laterala unei canapele.

“Practic, te uiți la o piesă de mobilier și te îndrăgostești de ea. Iar când deschizi ușa sau sertarul,vezi că există ceva wow și la interior, care te ia doar prin surprindere!”, spune Melanie.

Inspirație cât cuprinde

Interesant este că multe dintre aceste elemente de design speciale apar organic în timpul procesului de proiectare. La fel ca artiștii care lucrează cu o paletă extraordinară de materiale, finisaje și opțiuni, acestea devin parte a procesului de creație. „Multe momente Ah-Ha se întâmplă când ne jucăm cu produsele. Atunci se întâmplă magia. Este un moment Ah-Ha și pentru noi”, spune Melanie.

Related Posts