saltele King Koil
Blog

Alege saltele King Koil pentru un somn sănătos (video)

Somnul este esențial pentru sănătatea și bunăstarea noastră generală. Există un număr mare de probleme asociate somnului necorespunzător deoarece, din cauza lipsei de odihnă, creierul nu poate funcționa la capacitate normală. Când avem un somn odihnitor, ne bucurăm de un număr mare de beneficii: îmbunătățire a memoriei și a funcției creierului, un bun sistem de imunitate, o viață mai lungă și o activitate fizică sporită. Pentru un somn sănătos, mare parte a medicilor ortopezi recomandă alegerea unor saltele King Koil.

saltele King Koil

King Koil este una dintre cele mai populare companii din lume pentru producerea saltelelor, a cărui poveste a început în secolul al XIX-lea. Cele mai scumpe hoteluri din lume își echipează penthouse-urile și apartamentele regale cu saltele King Koil, pentru a le asigura oaspeților de vază un somn de calitate. Este un brand recunoscut și apreciat la nivel mondial, unul dintre cele mai bine vândute din lume și apreciat de experți.

saltele King Koil

Lucrate manual

Toate saltelele King Koil sunt lucrate manual cu cele mai noi tehnologii din domeniu. Straturile saltelei sunt cusute între ele cu fire de lână, iar cusăturile sunt fixate pe partea de sus cu un ornament elegant.
Aceasta este o metodă unică, inventată de însuși Samuel Bronstein, creatorul King Koil. O metodă ce conferă unicitate acestor saltele premium, supuse unui control al calității extrem de strict, în conformitate cu cele mai exigente cerințe de reglementare din SUA.
saltele King Koil

Hibrid confortabil

Când spunem saltele King Koil, spunem un hibrid extrem de confortabil, format din latex, spumă de memorie și lână. Toate sunt materiale ecologice, fiecare în parte aducându-și aportul la sănătatea somnului nostru.

saltele King Koil

Avantaje

  • Se adaptează curburii naturale a corpului
  • Distribuie uniform presiunea în organism

  • Are un sistem unic de amortizare a vibrațiilor, ceea ce vă asigură un somn liniștit, fără a fi distras de absolut nicio mișcare a partenerului 
  • Memorează temperatura corpului și asigură o termoreglare perfectă

Pentru mai multe informații și comenzi, îți stăm la dispoziție.

Foto: King Koil

Related Posts