canapele din piele
Blog

Canapele din piele – avantaje și întreținere

Astăzi vorbim despre canapele din piele – acele obiecte de mobilier foarte populare, adesea centrul de atracție al unei amenajări. Unii dintre noi le asociază cu interioarele masculine, în special acele canapele din piele în stil Chesterfield, negre sau maro, cu cotiere mari, aflate la aceeași înălțime cu spătarul. Acest lucru nu înseamnă însă că o canapea din piele nu poate fi integrată și în decor feminin, căci  există numeroase modelele în culori neutre deschise și cu linii delicate. Haideți să vedem care sunt avantajele acestor piese de mobilier și cum se întrețin.

Avantaje

  •  Durabilitate

Pielea este mult mai  rezistentă la uzură decât alte materiale precum țesătura, astfel încât are o viață mai lungă. Studiile spun că aceste canapele din piele durează de până la 4 ori mai mult decât modelele tapițate cu alte materiale.

  • Frumusețe

Canapelele din piele au o frumusețe aparte și arată extrem de elegant. În plus, sunt  piese atemporale, astfel încât pot fi folosite ani de zile , fără a se demoda. Așadar, sunt o investiție ce merită toți banii.

  • Hipoalergenice

Aceste canapele din piele sunt considerate hipoalergenice în comparație cu alte canapele. De ce? Nu colectează praf, alergeni și fire de păr de la animalele de companie, așa cum se întâmplă în cazul canapelelor tapițate cu material textil.

  •    Design variat

De la clasice la moderne, canapelele din piele pot fi încadrate cu ușurință în multe decoruri. Dacă modelele clasice sunt de obicei în tonuri naturale , canapelele moderne, cu linii mai drepte, vin în culori vesele.

Întreținere

Când spunem canapele din piele, spunem canapele ușor de întreținut, dacă sunt respectate câteva aspecte extrem de importante:

  • Evitarea luminii directe a soarelui. În caz contrar, razele soarelui vor decolora pielea naturală.
  • Evitarea obiectelor ascuțite, cum ar fi catarame sau chei. Acestea pot tăia sau zgâria suprafața canapelei.
  • Alegerea cu atenție a produselor de curățat. Recomandarea noastră este să folosești produse special destinate curăţării şi întreţinerii tapiţeriilor din piele naturală.

Modelele noastre

Te invităm în cele 3 showroom-uri Select Design by Diana Șucu din Băneasa Shopping City (Ethan Allen, Caracole și Bernhardt), pentru a vedea diverse canapele de piele, de la clasice la moderne, pentru toate gusturile.

Fotolii din piele

Dacă îți plac canapelele din piele, în mod sigur printre preferințele tale se află și fotoliile din piele. Sunt la fel de elegante și confortabile ca rudele lor mai mari și merită atenția noastră. Iată câteva dintre propunerile noastre.

Related Posts