tapiterii rezistente la pete ethan allen
Blog

Tapițerii rezistente la pete, pentru canapele de care te bucuri o viață

Canapelele Ethan Allen, faimosul brand american aflat în portofoliul Select Design by Diana Șucu, nu sunt doar pentru a le privi; sunt pentru a te bucura la maximum de confortul lor incontestabil, unic în lume. Dovadă sunt și numeroasele modele de tapițerii rezistente la pete pentru care poți opta, astfel încât să nu stai cu grijă în cazul vreunui accident nepoftit.

O pată de vin, de cafea sau de suc nu mai reprezintă o daună pentru canapeaua ta. Ethan Allen îți propune mai multe tipuri de tapițerii rezistente la pete, astfel încât să îți accesorizezi canapeaua cu stil și să o protejezi în egală măsură. Țesăturile noastre high performance îți oferă o linie de apărare suplimentară împotriva vărsării accidentale de lichide, a petelor de ulei și urmelor lăsate de markere. Cum este posibil? Sunt realizate din materiale ce nu permit absorbția lichidelor și care pot fi  curățate ușor cu apă și săpun.

Privește acest gif și vezi cum pata de vin dispare ca prin magie.

Pentru mai multe informații, scrie-ne pe adresa de mail contact@selectdesign.ro sau vizitează-ne în cele trei showroom-uri din Băneasa Shopping City, Galeriile Mobexpert (Ethan Allen, Caracole, Bernhardt).

Rămâi conectat la blog pentru a fi în permanent informat cu noutățile și promoțiile Select Design by Diana Șucu.

Foto: Ethan Allen

Related Posts