canapele handmade americane
Blog

Fotolii și canapele handmade, lucrate în America

Fotoliile și, în special, canapelele sunt de cele mai multe ori elementele de rezistență ale unei amenajări. Sunt acele piese de mobilier pentru care nu trebuie făcut rabat de la calitate, dacă îți dorești să îți ofere tot confortul din lume și să reziste mulți, foarte mulți ani. Știm, nu este ușor să găsești fotoliile și canapeaua ideală, tocmai de aceea venim cu o ofertă de nerefuzat: fotolii și canapele handmade marca Ethan Allen. Acestea pot fi personalizate începând cu tapițeria până la accesorii (capse, franjuri, ciucuri etc) și compoziția pernelor de șezut.

Artizanat de la prima tăiere până la ultima cusătură

La Ethan Allen, fotoliile și canapelele sunt lucrate manual în propriile noastre ateliere. Sigur, avem computere și mașini de tăiat, dar munca reală este susținută de artizanii noștri. Uneori numărul acestora ajunge la 12 pentru o singură canapea.  Care este, pe scurt, procesul fabricării unei canapele? Mai întâi lemnele ce formează structura sunt montate cu mâna. Apoi,  urmează montarea arcurilor. La final, țesătura este cusută de mână până se potrivește perfect cadrului.

Personalizare în cele mai mici detalii

La Ethan Allen, ai de ales între mii de materiale, textile sau piele de cea mai bună calitate. În plus, venim cu posibilitatea alegerii compoziției pernelor de șezut – o noutate absolută pe piața din România. Astfel, ai de ales între trei compoziții: cu puf și pană, cu arcuri peste care este un strat subțire de puf și pană sau cu poliuretan. Confortul este diferite pentru fiecare dintre noi, iar dorința noastră este să răspundem unei plaje extrem de largi de nevoi. Așadar, când vorbim de fotolii și canapele handmade Ethan Allen, ne referim la o investiție în artizanat la cel mai înalt nivel.

Te așteptăm pe site și în cele trei showroom-uri din Băneasa Shopping City pentru a-ți alege fotoliile și canapeaua de care să te bucuri o viață.

Related Posts