mobilier wow comoda aliaj
Blog

10 piese de mobilier wow, pentru interioare spectaculoase

De multe ori se întâmplă ca un singur obiect să facă diferența între un interior anost, lipsit de personalitate și unul spectaculos. Vorbim de o piesă de mobilier wow, care atrage toate privirile fie printr-un design absolut special, fie printr-un mix inedit de materiale sau prin natura sa artizanală, unică. Îți prezentăm 10 piese originale Bernhardt, semnate de designeri americani și asemănate, pe bună dreptate, unor mici opere de artă. Unele dintre ele pot fi admirate “live” în showroom-ul nostru Bernhardt Interiors, din Băneasa Shopping City, iar restul sunt disponibile la comandă.

Comodă Peacock

O minunată comodă din lemn de teak, îmbrăcată în German Silver, realizată cu atenție la cele mai mici detalii. Acest argint a fost dezvoltat în Germania pentru a fi folosit ca înlocuitor al argintului. German Silver este compus din trei elemente: cupru, zinc și nichel, având uneori și urme de staniu și plumb.

Dimensiuni: L 172,72 x l 51,12 x h 86,36 cm

Măsuță Annabella

Din aluminiu turnat, Annabella are un design contemporan inspirat de frumusețea unică a frunzelor de ginkgo. Ginkgo Biloba, cunoscut ca arborele Ginkgo, a supraviețuit mai mult de 150 de milioane de ani pe  Pământ și este apreciat pentru frunzele sale în formă de evantai.

Dimensiuni: L 137,16 x l 91,44 x h 45,72 cm

Măsuță Arctic

Arctic este despre note hibernale și accente moderne. Este despre o măsuță așa cum nu ai mai văzut, cu blat din acril și bază din oțel. Este despre o piesă de mobilier wow, care te cucerește definitiv. Încă de la prima vedere.

Dimensiuni: L 140 x l 70 x h 43,34 cm

 

Pat Helios

Faceți cunoștință cu Helios, un pat altfel, “tapițat” cu scoici Capiz. Asemănătoare unor stridii translucide, acestea provin din apele de pe coasta Filipinelor. Procesul lor de integrare într-o piesă de mobilier este destul de migălos: după uscare, sunt curățate și șlefuite astfel încât să devină foarte fine. Din manufactura elaborate și designul special rezultă o piesă de mobilier exotică și prețioasă.

L 228,60 x l 197.49 x h 182,88 cm

Masă Pierre Noir

Cauți o masă de dining care să scoată locul de luat masa din anonimat?

Masa de dining Pierre Noir se remarcă prin blatul din lemn pietrificat cu rășină, de o frumusețe aparte. Lemnul pietrificat este un tip special de rămășițe fosilizate de vegetație terestră. Așadar, când spunem lemn pietrificat spunem, de fapt, piatră.

Dimensiuni: L 223,52 x l 111,76 x h 76,20 cm

Scaun Eliot

Dacă vrei un fotoliu în care să te simți ca în puf, modelul Eliot este tot ce îți poți dori. Bonus: se rotește! 🙂 Este o adevărată “bijuterie” din aluminiu, cu tapițerie textilă, care excelează la capitolul design și inventivitate.

Dimensiuni: diametru 74,93 x h  76,20 cm

Fotoliu Walden

Ramuri turnate din oțel personalizează acest fotoliu cu totul special și îl transformă în piesa de rezistență a oricărei amenajări. Alătură-i piese în nuanțe și texturi naturale și creează un colț de lectură original și confortabil.

Dimensiuni: L 71,12 x l 64,77 x h 74,93 cm

Comodă Labyrinth

Alb-negru, o combinație care nu se demodează niciodată & Labyrinth, o comodă de care te bucuri o viață. Ne place Labyrinth și datorită inserțiilor de os care îi dau un aer neconvențional, memorabil.  Se potrivește în aproape orice stil de amenajare și cameră.

Dimensiuni: L 91,76 x l 47,31 x h 76,20 cm

Comodă Barcelona

Inspirație & abilitate tehnică. O piesă de artă modernă cu totul unică, sculptată manual în lemn de teck recuperat și îmbrăcat manual în German Silver (aliaj de cupru, zinc și nichel). German Silver este extrem de dur și rezistent la abraziune, fiind folosit de mai bine de 2.000 de ani.

Dimensiuni: L 182,88 x l 47,63 x h 86,04 cm

Pat Cancello

O “sculptură” în metal, patul Cancello, creația designerilor americani, se impune prin designul ieșit din tipare. Este o piesă modernă, ce se potrivește la fel de bine și într-un decor industrial.

Dimensiuni: L 224 x l 207,3 x h 173,67 cm

 

Related Posts