Blog, Inspire

Viva Magenta – putere și exuberanță

Așa cum ne-am obișnuit, încă din 1999 Insititutul Pantone Color anunță culoarea anului, o alegere bazată pe criterii de design, dar și sociale, inspirate din evenimentele marcante petrecute în anul precedent. Așadar, pentru 2023 culoarea anului va fi Viva Magenta, o nuanță neconvențională, pentru o perioadă neconvențională, traversată de diferite evenimente precum pandemia de Covid 19 și războiul din Ucraina. 

Această culoare este una vibrantă, care comunică putere, vigoare, exuberanță, caracteristici necesare pentru reinventarea de sine și pentru un viitor mai optimist. Viva Magenta sau “roșul animat“ inspirat din natură, mai exact de coloranții din coșenila roșie este alegerea perfectă și în Designul de Interior, pentru a creea amenajări cu personalitate. Această culoare poate fi dominantă, utilizată pe pereți sau în designul pieselor de mobilier fie de accent, regăsindu-se ca o pată de culoare în decorul casei, totul fiind strict legat de caracterul fiecăruia dintre noi. Indiferent de modul în care dorim să integrăm această nuanță vibrantă, pentru a creea armonie și echlibru va fi necesară mâna unui designer de interior, un adevărat magician care realizează un decor ce oglindește personalitatea noastră. 

Așadar, cu talentul unui designer de interior, Viva Magenta va fi întotdeauna atât cât trebuie în amenajare, nici prea mult, nici prea puțin.

Povestea unei amenajări de succes se conturează cu piese de mobilier făcute să reziste o viață întreagă, puse în valoare de culoarea anului 2023 –  alegerea unui viitor mai optimist.

De la idee la planuri concrete de amenajare nu-i decât un simplu pas.

Tot ce trebuie să faci, e să-ți programezi ședința GRATUITĂ de Design Interior în showroom-urile Select Design, Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors din Galeriile Mobexpert Băneasa Shoping City.

contact@selectdesign.ro

0720333249