Blog, Inspire

Recomandare moodboard, colecția Jet Set

Eleganța și rafinamentul anilor 40`, acum într-o abordare modernă.

Clasicul reinterpretat, poate cel mai iubit stil de design, este prezentat în două moodboard-uri ce poartă semnătura designerului Alexandru Severin.

Moodboard dining, realizat cu piese de mobilier spectaculoase, ce aparțin brandului inovativ Bernhardt Interiors. Mobilierul recomandat în această amenajare prezintă influențe din clasicul stil francez al anilor 40`, într-o nouă abordare mai fresh, adaptată zilelor noastre. Elementul central al oricărui dining este de fiecare dată masa. În această prezentare puteți admira o masă cu totul și cu totul specială, realizată în lemn masiv cu finisaj caviar, care se distinge prin baza impozantă tip piedestal, sculpată manual. Scaunele spectaculoase și bufetul din lemn masiv capitonat cu piele naturală, completează cu succes acest dining. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate iar detaliile tip bijuterie finisate în foiță de aur, oferă un lux atemporal.

Moodboard dormitor, în aceeași abordare cu piese de mobilier din colecție Jet Set. Dacă într-un spațiu de dormit elementul central este patul, aici în acest decor, vedeta este noptiera finisată în foiță de aur, punctată cu detaliile tip brățară, care-i oferă valoarea unei bijuterii. Patul capitonat încântă atât prin confortul oferit, cât și prin designul spectaculos al anilor 40`.

Amenajările de succes sunt în egală măsură emoție și funcționalitate și sunt scrise cu talentul unui designer de interior.

descoperă colecție Jet Set

Programează ședința ta GRATUITĂ de Design Interior, în showroom-urile Select Design, Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors din Galeriile Mobexpert Băneasa Shopping City.

contact@selectdesign.ro

0720333249