coronavirus
Blog

Showroom-urile noastre se închid, dar preluăm și onorăm noi comenzi

Cu părere de rău vă anunțăm că, în contexul epidemiei de coronavirus din România, suntem nevoiți să închidem cele trei showroom-uri din Băneasa Shopping City (Ethan Allen, Caracole și Bernhardt) pe o perioadă nedeterminată. Decizia este un îndemn la responsabilitate și vine în sprijinul clienților și angajaților noștri.

Pentru a veni totuși în întâmpinarea dumneavoastră, a celor care doriți să continuați planul de (re)amenajare a casei, rămânem disponibili online și telefonic. Astfel, vă invităm să identificați pe site produsele care vă plac și să ne sunați pentru a afla dacă piesele respective sunt pe stoc. Vestea bună este că dispunem de stocuri și că livrarea se poate face rapid.

Persoana de contact pentru comenzi este Ștefania Grecu – General Manager (0727.333.769). Pentru întrebări și comenzi vă stăm la dispoziție și prin intermediul e-mail-ului contact@selectdesign.ro.

În tot acest context dificil, vă readucem în centrul atenției următoarele sfaturi primite de la Departamentul pentru Situații de Urgență:

⭕️Spălați-vă des pe mâini, cu apă și săpun, cel puțin 20 de secunde!

⭕️Evitați contactul cu persoane care suferă de infecții respiratorii!

⭕️Nu vă atingeți ochii, nasul, gura, dacă nu v-ați igienizat mâinile!

⭕️Acoperiți-vă nasul și gura când strănutați sau tușiți!

⭕️Evitați să mergeți cu mijloacele de transport în comun dacă prezentați semne ale unei infecții respiratorii (aveți febră, tușiți, strănutați)!

⭕️Curățați suprafețele cu dezinfectant pe bază de clor sau alcool!

⭕️Folosiți masca de protecție numai dacă sunteți răcit sau sunteți în apropierea persoanelor bolnave!

⭕️Apelați 112, dacă aveți febră, tuse sau dificultăți în respirație și ați călătorit în zone afectate de COVID-19 sau ați intrat în contact cu o persoană suspectată de infecție cu COVID-19!

⭕️Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului!

 

Rămânem în contact cu dumneavoastră și prin intermediul paginilor de Facebook și Instagram. Multă sănătate tuturor!