CADOURI CRACIUN Select Design
Blog

Sugestii: cele mai elegante cadouri de Crăciun de la brand-uri renumite

Pentru ca sărbătorile de iarnă să nu vă ia pe nepregătite, designerii Select Design v-au pregătit sugestii de cadouri de Crăciun, cu care să îi surprindeți pe cei dragi. Sunt piese unice pe piața din România, elegante și rafinate, create de artizani americani și italieni cu atenție la cele mai mici detalii. Toate fac parte din portofoliul unora dintre cele mai celebre brand-uri de peste Ocean. Sperăm să vă inspire și să faceți alegerile potrivite.

PENTRU PAT

Lenjerii, cuverturi, perne decorative. Extrem de confortabile, sunt lucrate din materiale de cea mai bună calitate, fără substanțe toxice în compoziție.

TABLOURI

Tablouri abstracte sau inspirate din natură, postere, printuri, piese artizanale, toate acestea te vor ajuta să aduci arta în casa ta sau a prietenilor tăi.

PENTRU MASĂ

Vesela de excepție din porțelan fin și tacâmurile absolut speciale Lenox răspund celor mai pretențioase gusturi. Spunem doar atât: Lenox, furnizor al Casei Albe.

SFEȘNICE

Sfeșnicele și felinarele sunt piese ce nu trebuie să lipsească dintr-un decor de sărbătoare. Cu ajutorul lor creezi un decor magic, o atmosferă intimă și elegantă.

DECORAȚIUNI CASĂ

Vaze, boluri, sculpturi, cutii de bijuterii, albume foto sunt tot atâtea sugestii de cadouri de Crăciun inspirate.

PAHARE

Un set de pahare de cea mai bună calitate, din cristal, este întotdeauna bine-venit în orice casă.