urna decorativa alb albastru portelan Temple Ethan Allen Select Design
Blog

10 idei de cadouri inspirate, recomandate de Diana Șucu

Diana Șucu, antreprenoarea care a adus pe piaţa locală brandurile americane de mobilier Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt, vine în întâmpinarea voastră cu 10 idei de cadouri cu care nu veți da greș. Sunt accesorii decorative și textile de marcă, unice pe piața din România, de o calitate fără cusur, create de artizani americani și italieni cu atenție la cele mai mici detalii. Pentru și mai multe idei, vă așteptăm în cele 3 showroom-uri Select Design, din Băneasa Shopping City: Ethan Allen, Caracole și Bernhardt. De asemenea, ne puteți scrie la contact@selectdesign.ro sau ne puteți suna la 0724.954.039.

Urne din porțelan

Folosind tehnici care au rămas neschimbate timp de sute de ani și materiale de la Jiangxi (sursa unora dintre cele mai bune argile de porțelan din lume), meșterii Ethan Allen creează manual aceste porțelanuri spectaculoase, la fel cum au făcut-o bunicii și străbunicii lor. Aceste tehnici sunt din ce în ce mai rar întâlnite, ceea ce face ca piesele decorative rezultate să fie cu atât mai valoroase. Fiecare piesă, cu detalii atât de complexe, este pictată în totalitate manual, iar timpul de execuție este impresionant. Pentru a obține funcția de înaltă calificare, un artist care realizează astfel de piese trebuie să fie ucenic timp de zece ani.

Cutie Deco Grid

Cutia decorativă Deco Grid este o piesă de accent elegantă, decorată cu scoici Abalone. Interiorul este finisat cu foiță de aur, ceea ce îi sporește rafinamentul. Realizată prin metode tradiționale asiatice, piesa este o adevărată operă de artă și meșteșug. Brand Revelation by Uttermost

Bol Oval Coral

Bolul Oval Coral, lucrat din alamă, este o piesă absolut specială, realizată cu meticulozitate de artizani folosind vechea tehnică a turnării cu nisip. Centimetru cu centimetru, bucată cu bucată – frumusețea delicată a coralului este recreată manual în întregime. Fiecare ramură este turnată în alamă pură, finisată antichizat. Brand Ethan Allen

Set ceai Butterfly Meadow

Compus din 3 piese, setul Butterlfy Meadow este realizat din porțelan de cea mai bună calitate și atrage prin imprimeurile delicate și culorile vesele. Este un cadou de excepție ideal pentru orice ocazie, ce face parte din portofoliul Lenox. Companie americană fondată în 1889, Lenox și-a consolidat reputația de producător și distribuitor al unora dintre cele mai fine porțelanuri, cu ornamente de o rară măiestrie, continuând tradiția excelenței statornicite de fondatorul său, Walter Scott Lenox. În plus, Lenox are onoarea de a fi primul porțelan american care a stat la masa președinților de la Casa Albă. Din 1918 până în prezent, șase dintre ei au ales Lenox pentru a crea serviciile de stat, fiecare reflectând atât gusturile vremii, cât și frumusețea atemporală a porțelanului fin.

Set veselă Marchesa Rose

Set de veselă din seria Marchesa Rose, colecție unicat creată de Marchesa exclusiv pentru Lenox. Ideal pentru 12 persoane, setul se remarcă printr-un decor subtil, cu pattern floral, inspirat din designul celebru semnat Marchesa. Fabricate din porțelan de cea mai bună calitate, piesele fac parte din portofoliul Lenox, furnizor al Casei Albe.

Cuvertură hipoalergenică Mosaico


Cuvertură de pat Mosaico, lucrată din fibre hipoalergenice, fără substanțe toxice în compoziție. Disponibilă în mai multe culori, aceasta este o piesă ce conferă un aspect plăcut și relaxant dormitorului. Aparține brandului La Perla Home by Fazzini.

Fazzini este singura companie italiană din domeniu recompensată cu certificatul EcoLabel pentru toate colecțiile sale. Eticheta europeană EcoLabel atestă faptul că un anumit produs sau serviciu are un impact redus asupra mediului înconjurător pe tot parcursul ciclului lui de viață și că nu conține elementele toxice cum ar fi formaldehida sau alte substanțe cancerigene. Performanța ecologică este evaluată pe o bază științifică, analizând cele mai semnificative impacturi asupra mediului de-a lungul ciclului de viață al produsului.

Prosoape baie, fără substanțe toxice în compoziție

Prosoape de baie din bumbac pur 450 gr/mp, fără substanțe toxice în compoziție. Absorb cu eficiență apa, în timp ce răsfață delicat pielea. Aparțin brandului La Perla Home by Fazzini. Pentru a menține calitatea ridicată a textilelor sale, Fazzini a păstrat toate etapele principale ale artizanatului în Italia, în laboratoare specializate în prelucrare de înaltă calitate.

Aranjament floral Red Tulip

Aranjament de flori artificiale în apă acrilică Red Tulip. O singură lalea roșie este simplă și minunată; un buchet des de lalele roșii este pur și simplu uluitor. Realizate manual într-o manieră realistă, aceste flori par proaspăt culese dintr-o grădină de primăvară. Brand Ethan Allen

Vaze Alma

Set de două vaze Alma, din sticlă, cu accente de alamă. Sunt un accesoriu versatil, care aduce un plus de stil în decorul din casa voastră. Ușor de integrat în orice idee de design interior, acestea aparțin brandului Revelation by Uttermost.

Sfeșnic Binx

Sfeșnic Binx, cu bază din marmură. Potrivit pentru o lumânare care va ambienta într-un mod plăcut amenajarea, este decorațiunea ideală pentru un interior modern și foarte elegant. Aparține brandului Revelation by Uttermost.