corpuri de iluminat aurii Ethan Allen Select Design
Blog

Corpuri de iluminat clasice și moderne: 5 modele irezistibile

Ne place să creăm un outfit pornind de la o bijuterie dragă sau de la o piesă vestimentară îndrăzneață. În cazul unei amenajări interioare, punctul de pornire poate fi un corp de iluminat spectaculos, fie el clasic sau modern, care se distinge printr-un finisaj aparte, printr-o textură specială sau printr-un design ieșit din tipare. Cele 5 modele de corpuri de iluminat de mai jos sunt adevărate piese de rezistență ale unui interior, create de artizanii Ethan Allen cu atenție la cele mai mici detalii.

Colecția exclusivă de corpuri de iluminat Ethan Allen cuprinde piese handmade realizate din materiale diverse, colectate din toate colțurile lumii. Sunt materiale unice în regiunile respective, de o calitate incontestabilă: ceramică din Europa, metal din India, piatră și textile din Asia. Artizanii care le lucrează cu atâta pasiune transmit tehnica de lucru din generație în generație și folosesc cele mai avansate tehnologii ale zilelor noastre. Fiecare piesă creată este unică și reprezintă un mix perfect între formă și funcție.

Starburst Brass

Starburst Brass aduce un omagiu candelabrelor de la mijlocul secolului, care știau cu adevărat să se remarce într-un interior. Raze de diferite lungimi radiază de pe un glob central într-un mod spectaculos, creând o atmosferă unică.

Skyla Brass

Candelabrele sunt piese centrale ale unei amenajări, iar modelul Skyla Brass este destinat să fie un showstopper. Vorbim de un corp de iluminat ce combină un strop de Hollywood cu stilul Art Déco și cu o doză mare de spectaculozitate. Este impozant, îndrăzneț, plin de farmec și gata de comandat.

Orchard Nickel

Cu un aer glam inspirat din mijlocul secolului, candelabrul Orchard Nikel transformă un spațiu banal într-unul grandios și aduce o atmosferă de Old Hollywood. Cu tije suspendate de un cadru oval din oțel, această piesă se face remarcată de la prima vedere.

Whitney

Candelabrul Whitney este un clasic spectaculos, ce face senzație în orice interior. Cristalele sale strălucitoare provenite din Europa de Est sunt combinate cu elemente din fier, iar finisajul auriu antichizat dă acel touch final ce personalizează fiecare piesă în parte. Whitney este fascinant și prin modul în care reflectă lumina și cel în care emană în jurul lui un spectru larg de culori.

Olympia

Grandoarea europeană a inspirat acest corp de iluminat bogat ornamentat cu cristale. Forma becurilor și accentele ce imită picături de ceară adaugă mult farmec acestui candelabru de o frumusețe aparte. Lucrat din fier și cristal, este o piesă ce creează spectacol într-un living sau dining.