Blog

Spunem bun-venit serenității

Captivează-ți simțurile și liniștește-ți privirea. Este momentul să scapi de agitația vieții cotidiene printr-o amenajare caldă, asemenea unei oaze de relaxare. Îți propunem decoruri serene, liniștitoare, unde vei fi tu cu gândurile tale. Și, bineînțeles, cu multă lumină naturală, culori neutre, calde și mobilier cu siluetă rafinată.  🙂

Cuvinte de ordine: disciplină & varietate

Un sentiment de liniște apare în mod natural atunci când spațiile sunt ordonate. Alege piese de mobilier cu profiluri exterioare frumoase și cu interioare ce îți permit să ordonezi orice haos. Adaugă varietate vizuală, amestecând texturi de nuanțe similare: oglinzi, lemn cu aspect neted, catifea.
Crearea unui mediu relaxant este legat de starea de spirit pe care vrei să o imprimi. Vizionează o imagine a unui loc ce îți inspiră calmitate, apoi împrumută de acolo cele mai reprezentative elemente și transpune-le în spațiul tău, prin culori, texturi și forme.

Forme grațioase

Alege mobilier cu forme grațioase și finisaje calde, pentru un interior seren, unde romantismul plutește în aer. Mobilierul trebuie să fie accesorizat în aceeași notă, cu detalii ce îi accentuează liniile fine: inele sau mărgele din metal, sertare la interiorul cărora este aplicată mătase sau catifea etc.

Finisaje speciale

Sentimentul de relaxant vine și atunci când te înconjori de piese ce te duc cu gândul la elemente pe care le iubești. Finisajele perlate, cele ce imită aspectul unei scoici sau al unei frunze de palmier adaugă intrigă vizuală, mai ales atunci când sunt aplicate pe piese mari, precum comodele. Nu uita de latura practică: în spatele unei piese de mobilier frumoase trebuie să se regăsească și utilitatea ei.

Designerii noștri te așteaptă în showroom cu mai multe sfaturi utile.

Foto: Caracole

Related Posts