Blog

Living Coral, culoarea anului 2019

Nu mai este un secret pentru nimeni că Living Coral a fost decisă culoarea anului de către Institutul Pantone. Ce semnificație are și în ce context o folosim sunt întrebări la care ne răspund designerii noștri.

  • Semnificație

Living Coral se traduce printr-o nuanță caldă de portocaliu-piersică. Este o culoare optimistă, ce generează energie și voie bună. Rolul ei este de a “îndulci” orice interior, fie el amenajat modern, clasic sau industrial.

  • Context

În viziunea designerilor noștri, Living Coral se potrivește de minune într-un apartament modern urban, la fel de bine ca și într-o casă de pe malul mării, cu atât mai mult cu cât vorbim de o culoare inspirată de mediul marin.

  • Culori asociate

Bej, gri, ocru și alb sunt combinații cromatice perfecte, cu observația că acestea trebuie să predomine, ci nu Living Coral. Folosită drept culoare principală, o putem regăsi la canapele, fotolii sau pe unul dintre pereți, sub formă de vopsea sau tapet. Adaugă și câteva accesorii în culoarea anului 2019 și ai obținut o amenajare în trend. Spor! 🙂

Foto: Bernhardt

Related Posts