Blog, Inspire

Recomandare moodboard, stil glamour

Stilul glam, mereu în tendințe și la fel de spectaculos

Unul dintre cele mai iubite stiluri de amenajare, este prezentat în două decoruri de poveste recomandate de designerul Miruna Oltei.

Moodboard living, realizat cu piese de mobilier care aparțin brandului Caracole. În acest living predomină finisajul auriu întâlnit pe majoritatea pieselor de mobilier. Auriul în diferitele lui nuanțe, se completează armonios cu țesăturile fine, oferind astfel un aer luxos, somptuos. Întregul decor este întregit de prezența accesoriilor, precum: florile din mătase naturală și corpurile de iluminat realizate doar din materiale de calitate superioară.

Moodboard dining, în aceeași abordare glamour, cu produsele Caracole, care sunt cea mai bună alegere pentru amenajările în acest stil. Diningul prezentat este unic, cu personalitate, întrucât integrează piese de mobilier speciale, finisate în foiță de aur. Amenajarea propusă prezintă și un mix creativ de materiale, cum ar fi: lemnul, metalul și piatra naturală, având drept scop comunicarea unui lux organic.

Amenajările de succes sunt în egală măsură emoție și funcționalitate și sunt scrise cu talentul unui designer de interior.

Programează ședința ta GRATUITĂ de Design Interior, în showroom-urile Select Design, Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors din Galeriile Mobexpert Băneasa Shopping City.

contact@selectdesign.ro

0720333249