Blog, Inspire

Recomandare moodboard, stil clasic reinterpretat

Eleganța și rafinamentul trecutului, acum într-o abordare contemporană, menită să ofere o experiență regală.

Clasicul reinterpretat, poate cel mai iubit stil de design, este prezentat în două moodboard-uri, ce poartă semnătura designerului Alexandru Severin.

1. Moodboard living, un spectacol al formelor clasice, desăvârșite în țesături somptuoase și finisaje prețioase. Amenajarea este realizată cu produse din colecția Valentina, a brandului nord-american Caracole. Formală dar și contemporană totodată, colecția Valentina transmite un aer regal adaptat stilului de viață actual.

2. Moodboard dining, în aceeași abordare, cu piese de mobilier din colecția Valentina care răsfață simțurile, oferind astfel o experiență grandioasă. Piesa centrală din decorul prezentat, este chiar masa pentru dining, care se remarcă prin silueta sa sculpturală, accentuată de finisajele prețioase ale lemnului. Completarea perfectă este realizată cu succes de scaunele spectaculoase care încântă prin confort dar și prin designul desăvârșit în materiale de cea mai bună calitate.

Amenajările de succes sunt în egală măsură emoție și funcționalitate și sunt scrise cu talentul unui designer de interior.

Programează ședința ta GRATUITĂ de Design Interior, în showroom-urile Select Design, Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors din Galeriile Mobexpert Băneasa Shopping City.

contact@selectdesign.ro

0720333249