Blog, Inspire

Recomandare moodboard-uri glamour și contemporan

Moodboard-ul, introducere în povestea amenajării, scrisă cu talentul unui designer de interior.

În cele ce urmează, vă prezentăm două povești diferite de amenajare, recomandate de designerul Select Design, Alexandru Severin.

1.Moodboard dining, realizat în stil contemporan, cu piese de mobilier din colecția Decorage (Bernhardt Interiors). O amenajare caracterizată prin contraste puternice, linii simple și siluete moderne, stilizate cu finisaje metalice. Întregul decor este îmbogățit de prezența accesoriilor, menite să ofere un aer cald, într-o nuanță subtilă de glamour.

2.Moodboard living, într-o abordare glamour, cu piese de mobilier Caracole. Amenajarea este unică, cu personalitate, întrucât integrează piese de mobilier speciale, cu linii sculpturale și finisaje spectaculoase în foiță de aur. Livingul prezentat este întregit de prezența accesoriilor, inspirate din natură (cochilie de melc, piatră, plante), având drept scop comunicarea unui lux organic, în strânsă legătură cu natura.

Amenajările de succes sunt în egală măsură emoție și funcționalitate și sunt scrise cu talentul unui designer de interior.

Programează ședința ta GRATUITĂ de Design Interior, în showroom-urile Select Design, Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors din Galeriile Mobexpert Băneasa Shopping City.

contact@selectdesign.ro

0720333249