Blog, Inspire

Interior neoclasic, recomandare moodboard

Stilul neoclasic, are drept sursă de inspirație frumusețea operele de artă ale Greciei și Romei antice, fiind adaptat cu materiale și tehnologii moderne.

În cele ce urmează, vă prezentăm două povești de amenajare, create de designerul Alexandru Severin, cu piese de mobilier atemporale.

  1. Moodboard dining, realizat în stil neoclasic, cu mobilierul nord-american Ethan Allen, care surprinde cel mai bine esența acestui decor timeless. Centrul de interes al diningului, nu poate fi decât masa și nu orice fel de masă, ci una spectaculoasă, a cărui piedestal sculptat manual în rășină, este inspirat de o antică operă de artă. Completarea acestui decor este realizată cu succes de restul pieselor de mobilier, care îmbină formele clasice cu materiale moderne și finisaje prețioase, într-o notă elegantă atemporală.
  2.  Moodboard birou, în aceeași abordare, cu produse Ethan Allen, menite să satisfacă cele mai exigente nevoi și dorințe în materie de amenajare și confort. Biroul propus evocă eleganța clasică, ilustrată prin silueta sa, înnobilată cu lemn de mahon indonezian și feronerie finisată în auriu satinat. Designul spectaculos al acestui birou este adaptat unui stil de viața modern și succedat de funcționalitate. Accesoriile aurii, folosite în acest decor contrastează restul pieselor de mobilier, oferind un aer rafinat și elegant.

Amenajările de succes sunt în egală măsură emoție și funcționalitate și sunt scrise cu talentul unui designer de interior.

Programează ședința ta GRATUITĂ de Design Interior, în showroom-urile Select Design, Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors din Galeriile Mobexpert Băneasa Shopping City.

contact@selectdesign.ro

0720333249