Blog, Inspire

Recomandare moodboard, colecția Avondale

Aerisită dar sofisticată, cu siluete ce emană o eleganță timeless, colecția Avondale este alegerea ideală pentru a creea interioare inspirate.

Clasicul reinterpretat, poate cel mai iubit stil de design, este prezentat în aceste două moodboard-uri, realizate cu piese de mobilier din colecția Avondale.

1.Moodboard dormitor, un spectacol al formelor și al țesăturilor somptuoase, în centrul căruia tronează cel mai important element – patul. Piesa de rezistență din această amenajare evidențiază o siluetă clasică adaptată într-o variantă modernă. În completarea patului vin cele două noptiere și comoda din acceași colecție. Realizate din lemn exotic cu finisaj pe foiță de argint, într-o cromatică de culori nisipii, piesele de mobilier din acest dormitor reflectă un lux atemporal și ajută la crearea unei atmosfere ce îmbie la calm și relaxare. Decorațiunile sunt accente de culoare complementare și fac minuni în această amenajare.

2.Moodboard living, cu piese de mobilier din aceeași colecție fascinantă, alese într-o cromatică de culori neutre, ajută la crearea unui spațiu destinat relaxării și reuniunilor cu cei dragi. Canapeaua și cele două fotolii tapițate cu țesături somptuoase încântă prin designul elegant dar și prin confortul de lungă durată. Cadrul din lemn cu finisaj prețios pe foiță de argint punctează silueta sofisticată a setului format din canapea și cele două fotolii. Măsuțele de cafea și de colț oferă un contrast ușor de culoare, în timp ce decorațiunile predominant aurii aduc strălucire și luminozitate livingului.

Amenajările de succes sunt în egală măsură emoție și funcționalitate și sunt scrise cu talentul unui designer de interior.

Programează ședința ta GRATUITĂ de Design Interior, în showroom-urile Select Design, Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors din Galeriile Mobexpert Băneasa Shopping City.

contact@selectdesign.ro

0720333249