Blog, Inspire

În luna lui Marte celebrăm femeia!

Luna femeii într-o selecție exclusivistă!

Fie că vorbim de mamă, partenera de viață sau fiică, în acest moment al anului, cele mai importante femei merită răsplătite cu cadourile exclusiviste din propunerea Select Design. Iar pentru ele vei găsi o selecție specială, menită să aducă zâmbetul pe buze și celor mai pretențioase reprezentate ale sexului frumos.

Aranjamentele Florale: Cu o floarea nu se face primăvară, ce-i drept, dar cu aranjamentele florale realizate manual din mătase naturală, emoția se păstrează o viață întreagă. Ușor de întreținut și non alergice aceste flori fermecătoare și incredibil de realiste însuflețesc orice decor, fiind potrivite în toate stilurile de amenajare. Așadar, cea mai frumosă declarație de dragoste nu poate fi decât un buchet de flori!

Aici întreaga selecție

Tablouri autentice: Cu aceste opere de artă nu poți da greș, mai ales că în fiecare casă este necesară prezența unui tablou. Pictate manual pe pânză, în ulei sau pe hârtie în culori de apă, aceste lucrări îmbie la calm, relaxare, comtemplare sau pot stimula conversațiile devenind și o sursă energizantă. Pictate de artiști celebri de peste ocean tablourile din selecția noastră transmit povestea casei tale scrisă în culori armonioase.

Aici întreaga selecție

Oglinzi valoroase: Cu o aură fascinantă, oglinda accesibilă oricui în zilele noastre, a devenit indispensabilă, fiind folosită atât pentru oglindirea propriei imagini cât și pentru amenajările interioare, adăugând eleganță și spațialitate prin reflexia luminii. De la clasic la modern, cu detalii prețioase pe foiță de aur, aceste accesorii fermecătoare sunt un must-have oricărei femei dar și decorului interior.

Aici întreaga selecție

Mobilier momente unice: Cafeaua sorbită în tihnă în jurul unei măsuțe speciale, cititul cărții preferate în confortul fotoliului cu brațe sau chiar ritualul de înfrumusețare petrecut la măsuța de toaletă, creează momente unice de relaxare pentru ea, persoana dragă ție. Pentru că merită tot ce-i mai bun, pentru ea vei o selecție exclusivistă de mobilier creat cu scopul de a-i oferi o experiență inedită.

Aici întreaga selecție

Obiecte decorative: La fel de importante precum sarea în bucate, decorațiunile însuflețesc amenajarea oferind stil și personalitate. Indiferent de preferințele ei, cu siguranță vei găsi cadoul potrivit în această selecție, mai ales că obiectele decorative, lucrate cu atenție desăvârșită la detalii sunt variate și satisfac toate stilurile de design. Sculpturi armonioase, sfeșnice din cristal sau metal cu finisaj antichizat, cutii pentru bijuterii, boluri decorative și multe altele într-o selecție unicat.

Aici întreaga selecție

Textile pentru baie și dormitor: Știați că secretul de frumusețe al iconului Jackie Kennedy a fost lenjeria din mătase naturală? Ei bine, acest secret poate fi accesibil tuturor doamnelor cu lenjeria de pat din mătase naturală Fazzini Atelier. O lenjerie fină merge întotdeauna bine cu o cuvertură elegantă inspirată din frumusețea arhitecturală a monumentelor italiene.

Aici întreaga selecție

Asadar, cadoul potrivit cu siguranță se regăsește în propunerea Select Design by Diana Șucu.