Blog

Black Friday Special!

Sfârșitul de toamnă aduce REDUCERI bune și oferte deosebit de tentante în cele trei showroom-uri de mobilier exclusivist: Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors. Într-un an deosebit, cu multe frământări, noi dorim să aducem un strop de fericire clienților noștri, oferindu-le un Black Friday special. Dacă v-am trezit curiozitatea, vă invităm cu drag în magazinele noastre sau pe site, unde veți avea parte de o experiență nouă, pentru „cumpărături de 5 stele”. 

  • REDUCERI până la 50% pentru absolut toată colecția de mobilier( Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors)
  • REDUCERI de 10% pentru toate accesoriile din magazin, de la nume celebre precum Basset Mirror și Revelation by Uttermost.
  • Design de Amenajare Interioară GRATUIT, realizat cu măiestria arhitecților noștri, în conformitate cu dorințele și necesitățile clienților.
  • Seria ofertelor continuă cu transportul GRATUIT pentru București și Județul Ilfov. Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră, cumpărătorii noștri fideli, noi ne-am pregătit cu stocuri generoase de marfă, achiziționate cu predictibilitate, pentru a scuti neplăcerile unor transporturi întârziate, create în contextul actual de criză sanitară.Acestea fiind zise, noi vă așteptăm cu drag în cele trei locații, care sunt de fapt un univers artistic, unde inspirația se îmbină cu emoția iar frumosul tinde să atingă perfecțiunea. Aici veți găsi tot cea ce este necesar pentru casă: de la decorațiuni prețioase, la covoare (lucrate manual în vechea tehnică Soumak), textile pentru baie și mobilier realizat în America.