Blog

Idei de cadouri pentru Luna Femeii, de la brand-uri celebre peste Ocean

Primăvara debutează cu soare, cu zumzet de albine și cu… cadouri, căci nu degeaba martie este o lună destinată doamnelor și domnișoarelor. Fie că este 1 sau 8 Martie, cele mai iubite dintre pământene sunt răsfățate cu atenții mai mici sau mai mari, în funcție de bugetul fiecăruia. Așa că, dragi domni, dacă sunteți în impas, designerii Select Design by Diana Șucu vin către voi cu idei de cadouri elegante, de la brand-uri renumite în America și Italia.

HORSESHOE

Fiecare decorațiune Horseshoe începe cu o foaie de alamă ciocănită. O formă este tăiată și prelucrată până când capătă aspectul dorit. Un meșter aplică finisajul de nichel strălucitor și îi dă o strălucire aproape de oglindă. Apoi, piesa obținută este fixată pe un bloc de granit negru, gata să îți aducă noroc.

MOTHER OF PEARL

O bijuterie pentru casă, acest vas decorativ este lucrat manual de artizani pricepuți. Pe o bază din aluminiu emailat a fost aplicat sidef, iar rezultatul este o piesă de decor absolut încântătoare, ce va spori farmecul oricărei amenajări. Aparține brand-ului american Ethan Allen.

GEOMETRIC NAVY TEMPLE

Specific amenajărilor asiatice, acest tip de urnă se remarcă prin capacul sub formă de cupolă, ce are un farmec aparte. Este lucrat manual, iar artizanii folosesc o tehnică veche pentru a glazura ceramica, ceea ce îl face neted și lucios.

APPLE AND PEAR

Set 2 decorațiuni Apple and Pear, din ceramică. Sunt două accesorii fermecătoare, ce se potrivesc cu ușurință în orice decor.

Diametru 20 x h 20 cm (măr)
Diametru 23 x h 30,5 cm (pară)

BUTTERLY MEADOW

Set 3 vaze din seria Butterfly Meadow. Decorate cu delicate motive florale și fluturi vibranți, aceste piese sunt realizate din porțelan de cea mai bună calitate. Brand Lenox, furnizor al Casei Albe

OPAL INNOCENCE

Set 2 vaze Opal Innocence Crystal Posy, realizate din cristal și decorate manual. Înălțime: 9 cm și 12 cm

Brand Lenox, furnizor al Casei Albe

ZEBRAS

Vază din seria Zebras, colecție unicat creată de Scalamandré exclusiv pentru Lenox. Celebra casă de modă Scalamandré și-a lăsat amprenta asupra porțelanului fin și accesoriilor Lenox, așa cum a înnobilat și unele dintre cele mai rafinate saloane, de la Casa Albă la Opera Metropolitană.

SALMA

Set 2 vaze Salma, din sticlă, cu accente de alamă. Sunt două prezențe practice și estetice în egală măsură, potrivite în aproape orice tip de amenajare. Înălțime 23/35 cm. Aparțin brand-ului american Revelation by Uttermost.

VIRGINIA GESSO

Cuvertură matlasată Virginia Gesso, lucrată din bumbac de cea mai bună calitate, fără substanțe toxice în compoziție. Într-o cromatică versatilă, poate fi ușor de integrat în orice amenajare. În plus, îi asigură dormitorului un look plăcut, relaxant și elegant. Brand La Perla Home by Fazzini

STRIPES BETULLA

Cuvertură Stripes Betulla, cu față dublă. Este realizată din percal, fără substanțe toxice în compoziție, și garantează maximum de confort și odihnă relaxantă. Percalul este o țesătură mai rafinată decât bumbacul, căci are fire mai fine. Țesătura este mai moale, mai ușoară și mai rezistentă la uzură și spălare.

RAMAGE GRIGIO

Cuvertură pat hipoalergenică Ramage Grigio, cu 2 fețe, din bumbac 100%. Brand: La Perla Home by Fazzini. Fazzini este singura companie italiană din domeniu recompensată cu certificatul EcoLabel pentru toate colecțiile sale.

SPILLO ROSA

Cuvertură pat hipoalergenică Spillo Rosa, din bumbac 100%. Prezintă etichetă Eco Label și aparține La Perla Home by Fazzini. Performanța ecologică este evaluată pe o bază științifică, analizând cele mai semnificative impacturi asupra mediului de-a lungul ciclului de viață al produsului.

PENTRU CEAI ȘI CAFEA

BUTTERFLY MEADOW

Set 4 căni din porțelan Butterfly Meadow. Decorate cu delicate motive florale și fluturi vibranți, aceste piese sunt realizate din porțelan de cea mai bună calitate. Capacitate 300 ml. Brand Lenox, furnizor al Casei Albe

BUTTERLFY MEADOW

Set ceai compus din 7 piese confecționate din porțelan de cea mai bună calitate. Modelul de inspirație vegetală și cromatica multicoloră aduc un plus estetic și încântă vizual. Setul conține 2 cești, 2 farfurioare, o letieră, un ceainic și o zaharniță.

PALATIAL GARDEN

Ceașcă decorată cu modele florale turcoaz extrem de elegante, inspirate de Casa de Modă Marchesa. Fabricată din porțelan de cea mai bună calitate și accesorizată cu aur de 24 karate, este sigură pentru mașina de spălat vase.

SAPPHIRE PLUME

Ceașcă din porțelan, creată de Casa de Modă Marchesa în exclusivitate pentru Lenox. Definită de un albastru regal seducător, ceașca Sapphire Plume va conferi aranjamentului mesei un aer elegant și extravagant. 

BLUE HYDRANGEA

Aranjament flori artificiale în apă acrilică Blue Hydrangea. Bucurați-vă tot timpul anului de frumusețea incomparabilă a hortensiilor în plină floare. Tulpinile sunt aranjate într-un cilindru de sticlă și reproduc șarmul natural al plantelor.

 

LILAC BRANCHES

Aranjament flori artificiale în apă acrilică. Extrem de seducătoare, liliacul este o floare iubită în întreaga lume pentru frumusețea și parfumul ei aparte. Florile din acest buchet sunt atât de realiste încât aproape că îți poți imagina parfumul lor capricios umplând camera.

RED TULIP

Aranjament flori artificiale în apă acrilică. O singură lalea roșie este simplă și minunată; un buchet des de lalele roșii este pur și simplu uluitor. Realizate manual într-o manieră realistă, aceste flori par proaspăt culese dintr-o grădină de primăvară.

MIXED RED ROSES

Aranjament flori artificiale în vas ceramic Mixed Red Roses. Extrem de seducător, trandafirul este o floare iubită în întreaga lume pentru frumusețea ei aparte. Florile din acest buchet sunt atât de realiste încât aproape că îți poți imagina parfumul lor capricios umplând camera.

Related Posts